www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

PAKK DET INN

  • 19.07.2017, 15:46


I gr laget jeg en full middag og dessert ved pakke inn maten i aluminiumsfolie. Det optimale ville vre legge pakkene av aluminiumsfolie p grillen, men for gjre det enkelt for meg selv, stekte jeg dem i ovnen. Har du grill, bruk den gjerne. Resultatet blir super godt uansett!

SONY DSC
Fisk, grnnsaker, sitronsaft og sitronskiver fr aluminiumsfoliepakken gikk i ovnen. 

SONY DSC
Og slik blir resultatet nr fisken er ferdigstekt. Super godt!

SONY DSC
Den endelige middagstallerkenen s slik ut. Jeg laget bakte smpotet med rekesalat ved siden av. 

SONY DSC

Pakk det inn i aluminiumsfolie - torsk med grnnsaker og ovnsbakte poteter
Til 2 porsjoner 

Poteter med rekesalat
6 sm poteter, eller 2 medium store
Ca 100 g reker
100 g creme fraiche, eventuelt kesam
2 ss majones
1 ts finhakket purre
1 ss sitronsaft
1/4 ts salt og bittelitt pepper

Skjr et kryss i potetene og pakk dem inn i aluminiumsfolie. Stek dem i ovnen p 250 grader i cirka 1 time. Nr det har gtt 35 minutter av steketiden, legger du i pakkene med fisk. 
Til rekesalaten blander du sammen alle ingrediensene. 

Torskepakker
Ca 400 -500 g torsk
1 sitron
Salt og pepper
Grnnsaker, jeg har brukt paprika, purre, gulrot og rdlk
Litt chili og hvitlk

Del grnnsakene i biter og fordel over et ark aluminiumsfolie. Legg p stykker av torsk. Krydre med salt og pepper og press over litt sitronsaft. Legg p et par skiver sitron. Brett opp kantene p aluminiumsfolien, slik at det blir en tett torskepakke.
Stek i ovnen p 225 grader sammen i 25 -30 minutter, avhengig av strrelsen p fisken.
Server.

SONY DSC
Med desserten gjorde jeg akkurat det samme, pakket inn assortert frukt inn i aluminiumsfolie. 


Det ferdigstekte resultatet. Grillede / ovnsbakte grnnsaker er knall godt!

SONY DSC
 Jeg toppet de ovnsbakte grnnsakene med en vaniljedressing. 

SONY DSC

Pakk det inn dessert - frukt og vaniljedressing
Til 2 fruktglade mennesker

nsket mengde frukt, jeg har brukt 1 kg banan, kiwi, jordbr, nektarin og ananas. Ta det du liker og har tilgjengelig
1 -2 ss fibersirup per porsjon, eventuelt annen stning som sukringold eller honning
150 g kesam
100 g creme fraiche, eventuelt mer kesam
1 ts vaniljepulver
2 ss sukrinmelis

Skjr frukten i biter og legg i aluminiumsfolie. Ha over sirup eller annen stning. Pakk sammen aluminiumsfolien slik at frukten er lukket inne i aluminiumsfolien.  
Stek i ovnen p 225 grader i 10 -15 minutter. 
Bland sammen kesam, creme fraiche, vaniljepulver og surkinmelis til vaniljedressingen.
Nr fruktpakken er klar, har du vaniljedressingen over frukten.


Hper det frister og at du forsker en full middag og dessert ved pakke inn ingrediensene i aluminiumsfolie :grin:

Kristine ♥

Erika

19.07.2017 kl. 16:23
S genialt. Det skal jeg lage :-)

Kristine

21.07.2017 kl. 15:43
Erika:
Kos deg med maten Erika :)

DENISE

19.07.2017 kl. 16:59
alltid mye inspo hos deg :-*

Kristine

21.07.2017 kl. 15:43
DENISE:
S hyggelig. Takk for det :)

Silvija

19.07.2017 kl. 18:52
Jeg har aldri grillet frukt, m prves!

Kristine

21.07.2017 kl. 15:43
Silvija:
Ja, prv det :)

Kasja

20.07.2017 kl. 13:30
Frukt p grillen er noe jeg pleide f som liten. Nostalgi. Det skal jeg lage igjen! :-D

Kristine

21.07.2017 kl. 15:43
Kasja:
Det er jo s godt. Ta det frem igjen :)

Janne

20.07.2017 kl. 16:57
Fisk ble med en gang litt mer fistene n :-P

Kristine

21.07.2017 kl. 15:43
Janne:
Fisk er super godt laget p riktig mte :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits