hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

PIZZAPAI MED SPELTBUNN

  • 18.08.2017, 09:38


SAMSUNG CSC
Jeg har ikke vrt hjemme s mange dagene, men jeg har likevel rukket lage en rekke gode middager og dessert. Noe av det jeg savner mest nr jeg er p ferie, er kokkelere. Jeg elsker st p kjkkenet, s n tar jeg igjen det tapte! En av middagsrettene jeg har laget, er denne super gode pizzapaien med speltbunn. 

SAMSUNG CSC
Pizzapai er rett og slett en blanding av pizza og pai. En blanding av en dyp pizza med masse fyll og en pai med pizzafyll. Dette er virkelig en knall god middag! Har du ikke bestemt deg for hva du skal spise i helgen, g for denne pizzapaien!

SAMSUNG CSC

Pizzapai med speltbunn

Spetbunn
200 g speltmel
50 g fiberfin, eventuelt mer speltmel
60 g smr
150 g kesam

Bland sammen alle ingrediensene til deigen i en bolle og kna det sammen. Tilsett eventuelt litt mer mel om deigen blir vt eller 1 spiseskje med vann om deigen blir trr. Kjevl ut deigen p et bakepapir og ha deigen over i en paiform. Trykk deigen godt ned. Bruk en gaffel og strikk sm hull i bunnen. Forstek bunnen p nederste rille i 10 minutter p 200 grader. 

Fyll
1 pakke karbonadedeig
1 lk
3 ss tomatpure
1 boks hakkede tomater
1 boks maiskorn
Krydder: 1/2 ts salt, 1/2 ts pepper, 1 ts hvitlkskrydder, 1 ss oregano, 1/2 ts chilikrydder
Revet ost
Cherrytomater

Skjr lken i biter og stek den i en panne med karbonadedeigen. Ha i tomatpure, hakkede tomater og maiskorn. Kok opp og la det putre i 5 minutter.
Hell fyllet over i den forstekte bunnen. Topp med revet ost og cherrytomater i skiver.
Etterstek p 200 grader nederst i ovnen i 25 -30 minutter.
La pizzapaien hvile noen minutter fr du serverer. 

SAMSUNG CSCServer gjerne pizzapai med en frisk salat og en klatt rmme. 
Hper det smaker og riktig god helg :grin: 


Kristine ♥

Stine Sophie Lundsrud

18.08.2017 kl. 11:06
Den s utrolig god ut. Takk for oppskrift, den skal testes :D nsker deg en strlende dag :)

Kristine

19.08.2017 kl. 09:11
Stine Sophie Lundsrud:
Sikker p at det vil falle i smak. Kos deg med pizzapai :)

hverdagslivetivollen

18.08.2017 kl. 11:42
tror jeg lagrer denne oppskriften :)

Kristine

19.08.2017 kl. 09:11
hverdagslivetivollen:
Ja, gjr det :)

elisebr

18.08.2017 kl. 12:12
S nydelig og god den s ut! :) Elsker bde pai og pizza s denne er midt i blinken for meg! :)

Kristine

19.08.2017 kl. 09:11
elisebr:
Da er vi to. Hvem kan vel ikke like pizza og pai? :) Hihi...

Victoria Larsen

18.08.2017 kl. 12:53
S godt det s ut!

Kristine

19.08.2017 kl. 09:11
Victoria Larsen:
Det er minst like godt :)

Marie Vigebo

18.08.2017 kl. 13:20
h gud s deilig! Jeg fr s mye inspirasjon av all den gode maten du lager, du er s flink, Kristine <3

Kristine

19.08.2017 kl. 09:10
Marie Vigebo:
S utrolig hyggelig hre Marie. Ha en herlig helg :)

Lisbet

18.08.2017 kl. 13:49
M lage den her i kveld. Digg :-D

Kristine

19.08.2017 kl. 09:10
Lisbet:
Hper det smakte :)

oda

18.08.2017 kl. 15:25
fysren denna m ein virkelig prva seg p - NAM!

men ka type mel anbefale du, fint eller grovt speltmel og ka eforskjell p sammalt og siktet? ka av dd typane bruke ein typisk mest? :-)

Kristine

19.08.2017 kl. 09:10
oda:
Fint ligner med p vanlig hvetemel i konsistensen og er derfor enklere jobbe med. Hvilke type man bruker mest er smak og behag :)

Silje S. Lopez

18.08.2017 kl. 21:10
nam, ser utrolig godt ut :D :D

Kristine

19.08.2017 kl. 09:09
Silje S. Lopez:
Denne er super god. Prv selv :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her p min blogg vil du f sm tips, rd og oppskrifter til den sunne linje, samt flge min vei i livet. Jeg har troen p at god helse og en sunn livsstl er nkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer p noe, nsker dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no