hits
www.dedication.blogg.no

Kristine Aure

Dedikasjon til trening, mat og livsglede

ER DU ALENE I DAG?

  • 14.02.2018, 09:33


Riktig god valentinsdag til dere alle ♥
I dag flommer snapstoryes, instagram, reklamer, restauranter og annet over av folk som nyter kjærligheten sammen. Kjærligheten skal feires! Er du alene, kan det være lett å føle seg ensom. Enten kjæresten bortreist, du akkurat har hatt et brudd eller du har vært singel lenge, skal det ikke mye til for å føle at "alle andre" nyter dagen sammen, mens du er helt alene. Om du er alene, ikke la deg deppe over dagen. La heller valentinsdagen bli en dag hvor du feirer kjærligheten til deg selv. Her er mine tips til hvordan du kan kose deg om du er alene i dag. Elsk deg selv
Kjærligheten ovenfor deg selv, er den sterkeste kjærligheten du kan ha. Dyrk denne!
Du kan for eksempel lage en liste med alle tingene du liker ved deg selv. Skriv ned alt! Fra det flotte smilet du har til den gode kokken du er. Skryt av deg selv, det fortjener du!

Feire kjærligheten
Dette er dagen for å feire kjærligheten. Men kjærligheten er ikke bare forbeholdt en kjæreste. Vi har kjærlighet ovenfor familie, venner og til og med husdyr. Hyll de du er glad i. Gjør gjerne noe koselig med en venninne eller et familiemedlem. Ring noen du ikke har snakket med på lenge. Eller kos nådeløst med huskatten.
 
Pust ut
Legg deg på sofaen. Koble av meg en god bok, en film eller avslappende musikk. Tenn gjerne noen lys og ha noe varmt i koppen. Pust ut og senk skuldrene. 

Kjøp blomster 
En nydelig bukett roser eller blomster fortjener du. Er det ingen andre som kjøper de til deg, så gjør det selv! En flott bukett lyser opp stue- eller kjøkkenbordet. 

Plei deg selv
Skjem deg selv bort med et hjemmespa. 
Ansiktsmaske, kroppskrubb, et varmt bad eller dusj, smør deg selv inn med en god bodylotion og plei deg selv. Èn føler seg så frisk og fin etterpå!

Gled noen andre
Å glede noen andre, gir glede til en selv. Overrask en venninne med en boks sjokolade, send blomster til en du beundrer eller skriv en hyggelig sms til noen som fortjener det. Det skal ikke så mye til for å glede noen.  Lag et godt måltid
Lag noe ekstra godt til deg selv. Hva med en enkel speltlompe lasagne, oppskrift her, eller en god biff med gratinert potetmos, oppskrift her?
Ta deg gjerne et glass vin og nyt tiden i ditt eget selskap. 

Aktivitet
En god treningsøkt eller litt aktivitet hjelper alltid på humøret. Ta deg en tur på treningssenteret eller gå deg en god tur. Aktivitet gjør at du føler deg bedre både fysisk og psykisk.

Hva enn du måtte gjøre på valentinsdagen, om du er alene eller sammen med noen andre, håper jeg du nyter dagen.


Kristine ♥

Dina

14.02.2018 kl. 11:18
For et nydelig innlegg <3

Kristine

15.02.2018 kl. 15:30
Dina:
<3 <3

Katrina

14.02.2018 kl. 12:46
Veldig fint innlegg kristine. Håper du får en fin dag :-):-)

Kristine

15.02.2018 kl. 15:30
Katrina:
Takk. Håper dagen din var fin :)

May-Celin Nybsk

14.02.2018 kl. 15:29
Så fint innlegg! <3 :)

Kristine

15.02.2018 kl. 15:29
May:
Takk du <3

Marianne

14.02.2018 kl. 15:59
Da blir jeg nysgjerrig på hva du gjør i dag?

Kristine

15.02.2018 kl. 15:29
Marianne:
Ikke noe spesielt i grunn :)

Silje E.

14.02.2018 kl. 17:51
Håper du får en super valentin :-D

Kristine

15.02.2018 kl. 15:29
Silje E.:
Håper du hadde det samme Silje :)

Camilla

15.02.2018 kl. 09:20
Fint innlegg. Jeg synes valentin er oppskrytt og bryr meg egentlig ikke så mye om den dagen ;-)

Kristine

15.02.2018 kl. 15:29
Camilla:
Det er jo viktig å ta vare på kjærligheten hver dag :)
Kristine

Hei og velkommen til Dedication. Jeg er en livsglad personlig trener og kostholdsveileder. Her på min blogg vil du få små tips, råd og oppskrifter til den sunne linje, samt følge min vei i livet. Jeg har troen på at god helse og en sunn livsstl er nøkkelen til et lykkelig liv og en glad kropp. Legg gjerne igjen noen ord om du lurer på noe, ønsker å dele noen tanker, er interessert i kost og treningshjelp eller bare vil si hei :) Kontakt: kristine@helseglede.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no