GJENGANGERE

Det er fredag, fridag og solen skinner.
Herlig :grin:
Akkurat nå sitter jeg med en følelse av at jeg ikke kunne hatt det bedre.


Til middag laget jeg en gjenganger.
Nemlig min sunne versjon av Tikka Masala.
Jeg fulgte oppskriften som jeg har lagt ut tidligere her.
Isteden for å servere med biffspyd, hadde jeg i stekt, strimlet kyllingfilet på slutten av koketiden.
Til kylling tikka masalaen serverte jeg nan brød (ferdigkjøpt), salat (hjertesalat, rødløk, paprika og cherrytomater) og indisk marinert sopp (sopp stekt i panne med litt olje, curry og tikka masala krydder, og finhakket hvitløk, chili og ingefær)

Jeg må også få skryte litt av meg selv.
I dag tok jeg nemlig mot til meg og tok en løpetur!
Jeg har ikke løpt på evigheter men klarte likevel å fullføre 60 minutter, med oppvarming og nedtrapping, på møllen hvor jeg kom totalt 10,79 km.
Jeg løp faktisk en mil!
Det sier jeg meg veldig, veldig fornøyd med tatt i betraktning at jeg bedriver svært lite kondisjonstrening for tiden.
For å være helt ærlig blir det nok en stund til neste gang.
Jeg liker å ha hovedfokus på styrketrening, det er det jeg liker og synes er gøy, og føler ikke får og forbrenne flere kalorier.
Mitt tilholdssted er vektrommet.
Men kanskje jeg skal begynne med noen intervaller? Jeg ønsker ikke at kondisen forfaller helt!


Denne er plassert mellom mine hender nå.
Peanøttfromasj  :grin:
Søtt, salt, godt og proteinrikt.
Mmm…
TV’n er på, Elle og Cola Zero står på bordet.
Ikke rart jeg føler at verden er et bra sted akkurat nå.


Oppskriften har jeg lagt ut før, her, i form av blåbærfromasj.
Fromasjen er blitt en gjenganger jeg har laget i mange varianter; med jordbær, bringebær, vanilje, sjokolade og nå og peanøtt.
Så lagt er peanøttfromasjen min favoritt.

Peanøttfromasj
100 g kesam, 10 g choco-peanut protein, 10 g peanøttmel, 4 dråper stevia english toffee, 1 ss sukrinmelis, 1 ts fiberhusk, 1 dl melk, litt salt.
Miks sammen alle ingrediensene med en visp. La fromasjen svelle 10 minutter i kjøleskapet før du nyter den.
Kos deg.

Jeg ønsker deg en riktig god helg.
Nyt tiden og kos deg med dem du er glad i.

Kristine

21 kommentarer
    1. WOOW. Sitter å nyter denne peanøttfromasjen atm. Galgod:)
      Du er så flink å lage gode desserter!
      Hva er næringsinnholdet? Bruker du noe spesielt for å regne ut div næringsinnhold?
      Eller regner du bare ut alt for hånd?

    2. Ann:
      Herlighet! Tusen hjertelig for en fantastisk kommentar.
      Jeg blir utrolig rørt og glad av dine ord. God god klem 🙂

    3. Hilde:
      Det var på Rema 1000 på Vik i Hole.
      Send meg en mail så skal jeg sjekke om de har det neste gang jeg er der og kan eventuelt sende det til deg i posten 🙂

    4. Dette så fryktelig godt ut. Må prøves! 🙂
      Også lurte jeg på en ting, du har skrevet om Juliennejernet du kjøpte tidligere. Men hvilken remabutik var det du kjøpte det på? Jeg har vært innom 3-4 stk, men enda ikke sett noen som har det 🙁

    5. Jeg elsker fromasj, jeg venter stadig på mitt proteinpulver, og lever i håpet om at jeg snart kan lage proteinkaffe, fromasjer og alt annet jeg blir inspirert av her inne! Ha en super dag, og knall løping forresten!

    6. Skulle ønska jeg har tatt meg mot til å lage slike fortreffelige retter. Ser utrolig godt ut, men er så simpel i matveien. Blir sikkert å eksperimentere litt når jeg er på en litt mildere diett tenker jeg :- ) Ha en fin kveld og god helg søta 🙂

    7. Hei! 🙂 Har blitt fast leser av bloggen din! 🙂 Og jeg må bare si at hvis det er noen av bloggerne der ute som er en inspirasjon, så er det virkelig deg! 🙂 Er selv veldig glad i hard trening og et sunt kosthold, og hvis fantasien stopper opp på matlagingsfronten, så klikker jeg meg inn her, så er det problemet løst!
      Tusen takk for en så flott og ekte blogg! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg