PIZZA TIL HELGEN?


Hva med å servere en deilig og sunn pizza i helgen?
Eller kanskje det frister allerede i dag?
Eller en hvilken som helst annen dag?
Denne er sunn, proteinrik og super god. Spis pizzaen når som helst :grin: 


Her brukte jeg Møllerens lavkarbo brødmiks som bunn. Super enkelt og godt!
Jeg blandet innholdet i posen  med 3,5 dl vann og smurte det utover en bakeplate. Deretter forstekte jeg den på 200 grader på nederste rille i ovnen i 15 minutter.

Vil du lage bunn selv kan du for eksempel prøve denne med bokhvete og mandelmel, denne med blomkål eller denne med havremel og havregryn.

Hvitt- hvitløksfyll

100 g kesam
100 g philadephia
150 g cherrytomater
1 gul løk
1 økologisk Grøstad gris chorizopølse, eventuelt salami eller lignende
Ca 50 g lettere Jarlsberg
30 g brie ost
15 -20 hvitløksfedd

Stek hvitløksfedd i 5 -10 minutter på 200 grader mens du gjør klar pizzaen.
Bland sammen kesam og philadephia. Smør blandingen utover den forstekte bunnen.
Strø over jarlsbergost.
Del cherrytomater og løk i skiver og ha over pizzaen.
Topp med brie og hvitløksfedd.
Stek i 15 minutter på nederste rille i ovnen på 200 grader.
Server med en gang og nyt!

Bare en dag igjen til helg :grin: 
God torsdag!

Kristine

14 kommentarer

Siste innlegg