JANUAR

Januars største opptur 
Å begynne i praksis. Så utrolig givende og lærerikt! 
Etter å ha sittet på skolebenken et halvt år og lært mye, er det fantastisk å komme ut og gjøre det vi har lært i ´real life´!


Januars største endorfinrush
Etter 4 x 4 intervalløkten min på fredag var kroppen så full av endorfiner at jeg knapt viste hvor jeg skulle gjøre av meg! Runners high på sitt beste! Resten av dagen ble jeg gående å smile og småsynge for meg selv. Fy søren så deilig det er med slike treningsøkter!

SAMSUNG CSC
Januars beste is
Jeg digger is og tester stadig noen nye som jeg finner på butikken. Disse to var favorittene fra januar. Til tross for at jeg egentlig er en skikkelig sjokoladeperson, må jeg si at jeg faktisk liker multeisen best. Den var fantastisk god! 

Januars hyggeligste kommentar
Var fra Tiril: Du ser råbra ut, Kristine! Jeg kjenner til den harry følelsen, men gud så herlig det er å både kjenne og se at musklene har kjørt seg 😀 Jeg har dessverre ikke trent i dag. Har faktisk trent minimalt de siste 3 månedene grunnet diverse saker. På en måte har jeg hatt godt av en lang pause fra trening og supersunt kosthold, men på en annen side så er selvtilliten min veldig lav nå som jeg ser at mye av resultatene har forsvunnet.. Men, det hjelper veldig å lese på din blogg for å få motivasjon til å komme back on track! Ha en super kveld, fine deg :*
Jeg setter så enormt pris på alle ord, mailer og kommentarer fra dere. Dere gjør meg så utrolig glad ♥ Selve ordene om utseende mitt er ikke så farlig, men det at jeg kan motivere og glede, noe som er nettopp det jeg ønsker å gjøre, betyr utrolig mye.


Januars beste søndagsfrokost
En real pannekakefrokost med brunost, syltetøy og Nocco.
Jeg brukte denne pannekakeoppskriften

Januars hyggeligste kveld
Da vi var på middag hos et vennepar i starten av januar. For en fantastisk herlig kveld. Det ble god mat, masse godt i glasset, latter og god stemning. Det er lenge siden jeg har ledd så mye. Jeg var støl i magen dagen etter! Vi ble sittende å spille spill og kose oss til kokken var halv fire på natten.
Kristin, jeg vet du leser dette – hjertelig takk for en perfekt aften, håper det ikke er lenge til neste gang :mrgreen:

SAMSUNG CSC
Januars beste dessert
Sjokolademoussen, oppskrift her, er bare helt fantastisk! Jeg har laget den flere ganger i januar og blir aldri lei.
Jeg anbefaler deg å lage en stor porsjon. Den forsvinner nemlig veldig raskt! 

Januars skumleste oppleves
Denne kom første uken i januar, da jeg plutselig fikk en kraftig allergisk reaksjon da jeg var ute på en løpetur. Jeg har hyperallergi og må egentlig ha med meg adrenalinpennen overalt der jeg går. Jeg har aldri fått en reaksjon mens jeg har vært ute å løpt og hadde ikke med meg sprøyten! Jeg satte meg ned et par minutter i håp om at det skulle roe seg ned, men merket fort at dette var en av de alvorlige reaksjonene. Øynene hovnet opp slik at det var vanskelig å se og halsen tetter seg slik at jeg ikke fikk puste ordentlig. Hva i hel*** gjør jeg nå? tenkte jeg. Jeg vet jo at dette er en dødelig sykdom og at jeg skal ha med meg sprøyten overalt!
Den raskeste løsningen og den løsningen jeg brukte var å gå ut i veien, stoppe en bil og spørre pent om han ikke kunne kjøre meg hjem. Han så sjokkert på meg, det hovene ansiktet så ut til å skremme han, og han sa ja. I full hast ble jeg kjørt hjem, noe som ikke tok mer enn 3 minutter, og jeg fikk satt to adrenalinsprøyter slik at reaksjonen roet seg. Phu, så gikk det bra denne gangen også. Og jeg lærte at spøryten må med selv på løpeturer!

SAMSUNG CSC
Januars favoritt

Disse nye ørepluggene fra miiego (sponset). Fantastisk gode!! Jeg har vel omtrent brukt de hver eneste dag siden jeg fikk dem. Lyden er god og de sitter som støpt i øret. Perfekt både til styrketrening og kondisjonstrening. Disse skal få brukt seg mye i februar også! 


Januars mest likte innlegg
Dette innlegget her om nye løpesko og treningskake. 
IeBug skoene er blitt brukt flere ganger i januar og de er virkelig gode på vinterføret. 
Mikrokake har vært en favoritt i lang tid. Raskt, sunt og veldig godt!

Januars mest spilte sang
Jeg hører på mye rart. For tiden har jeg dilla på Rascal Flatts med Life is a Highway. 
*Life’s like a road that you travel on
When there’s one day here and the next day gone
Sometimes you bend, sometimes you stand
Sometimes you turn your back to the wind
There’s a world outside ev’ry darkened door
Where blues won’t haunt you anymore
Where brave are free and lovers soar
Come ride with me to the distant shore
We won’t hesitate
To break down the garden gate
There’s not much time left today*
Jeg blir i så godt humør av denne sangen! 


Januars beste måltid ute
Sushi selvfølgelig!  Jeg rett og slett elsker sushi! Hadde ikke vært for at det blir fryktelig dyrt, så hadde jeg spist det hver eneste dag!

SAMSUNG CSC
Januars merkeligste avgjørelse
Da jeg plutselig bestemte meg i går kveld for å ta saksen fatt og klippe meg selv. Hadde det ikke vært for at det var søndag, så hadde jeg nok tatt turen til frisøren. Med de var jo stengt. Da tok jeg like så godt saksen fatt selv. 
Jeg tror ikke det ble så verst, men du skal ikke se bort ifra at det blir en tur til en ordentlig frisør om ikke så lenge!

SAMSUNG CSC
Januars glede
Følelsen av et nytt år gir treningen et helt nytt giv!! Hver eneste treningsøkt denne måneden har egentlig vært en sann glede. Jeg koser meg maksimalt med treningen for tiden. 
Mål eller plan er jeg helt uten for tiden. Jeg trener og gjør akkurat det jeg føler for og har lyst til. Det gir meg en stor gnist, glede og energi for tiden!

Takk for en god januar. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på februar og mange nye øyeblikk og gleder. 
Håper du får en fantastisk måned :grin:

Kristine ♥

16 kommentarer
  1. Kristin:
   Ja, vi koste oss masse begge to og håper det ikke blir lenge til neste gang. Vi får få ut fingeren og invitere når LC er tilbake fra ferie 🙂
   God helg til dere begge <3

  2. Ååh så hyggelig å bli nevnt, fineste Kristine!<3 Det var en fantastisk hyggelig kveld! Vi hadde det såå gøy, kan virkelig ikke huske sist jeg lo så mye 🙂 det var definitivt den hyggeligste kvelden i januar for oss også! Gleder meg til mange fremtidige kvelder og opplevelser med dere! Hilser så mye fra N 🙂

  3. Helene:
   Ja, det kan være smart å ta en lite oppsummering her og der. Man opplever mye, lærer og vokser hele tiden, men vi har lett for å glemme det.
   God klem til deg Helene 🙂

  4. V:
   Så utrolig koselig at du titter innom igjen og legger noen ord. Sånt gjør meg skikkelig glad 😀 Tusen takk!
   Jeg trives veldig godt i studiene og tror det passer meg utmerket. Gleder meg veldig til vi har praksis på sykehus, det er jo der jeg har lyst til å jobbe, ikke på pleiehjem.
   Håper alt er bra med deg V og at du har hatt en bra start på året 🙂

  5. Lenge sid jeg har kommentert her, jeg har følgt nøye med på IG men falt av bloggbølgen litt. Så morro å se at du har første sykepleiepraksis, husker jeg skrev at jeg hadde følt meg trygg med deg som sykepleier. Trives du? Håper du har det bedre nå, leit å lese at tiden etter din mor har vært så vond men flott at du endelig åpner deg for dine nære. Heier på deg, du fortjener å ha et fantastisk liv. Gledr meg til å følge deg vider, jeg er tilbake på bloggvognen nå haha.

  6. Ææh hjelp, det var jo ikke lite du tok heller 😮 Men kjenner til det, noen ganger er jeg rett og slett for lat til å gå til frisøren så da gjør jeg det like greit selv 😉 hvertfall luggen, hehe

  7. Sånn som dette burde alle gjøre for sin egen del! Man blir mye mer bevisst og tilstedeværende, liker jeg å tro. Dette skal jeg også gjøre. Virker som at du har hatt en bra start på året! Klem

  8. For et koselig innlegg, Kristine! <3 Den allergiske reaksjonen hørtes helt forferdelig ut! Godt at det hele gikk bra! 🙂 Miiego sine hodetelefoner har vært fast treningsvenn i over ett år nå, og jeg er SÅ fornøyd med de! 🙂 Ha en fin kveld!

  9. Haha… digger at du klipper deg sjæl. Det viser at du ikke er så selv høytidig 😛

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg