FASTELAVENSBOLLER

God søndag skjønne lesere og god fastelaven! 
Først og fremst, takk for alle hyggelige ord angående gårsdagens løp. Dere aner ikke hvor sjokkert jeg er over min egen tid. Og ikke minst hvor stolt jeg er! 
Når jeg ser tilbake på det siste året blir jeg faktisk litt paff, sjokkert, stolt og takknemlig. Dere som har fulgt meg en stund, husker nok at jeg på denne tiden av året i fjord slet med hjerteproblemer. I over et år var jeg helt uten noen form for trening. Jeg kunne til tider ikke gå en tur engang, uten at pulsen økte og jeg svimte av. I begynnelsen av april ble jeg friskmeldt igjen. For ti måneder siden begynte jeg å bevege på kroppen og trene igjen. Kroppen og psyken har spilt på lag med hverandre og jeg føler at jeg har kommet utrolig langt på de få månedene. Nå tenker jeg ikke bare på resultatene etter gårsdagens løp, men jeg har lært utrolig mye om min kropp og mine egne grenser. 
Noen ganger må man stoppe opp og tenke på hvor langt man har kommet, og være takknemlig for denne reisen 💖

Over til WinterRun. Det har absolutt gitt mersmak.
Jeg må si hjertelig takk til IceBug som har arrangert et fantastisk morsomt løp, det var fakler, lysshow og ildkurver, og som også gav meg utrolig gode piggsko å løpe med. 
Målet mitt før jeg startet var å klare løpet på 55 minutter. Aldri i min villeste fantasi hadde jeg trodd at jeg skulle klare det på under 49 minutter! Jeg ble nummer 43 av 344 kvinner og det sier jeg meg storfornøyd med!

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSCNå har jeg akkurat bakt en god dose fastelavensboller. 
I dag har jeg brukt mammas oppskrift, dette er nemlig verdens beste i mine øyne. De er fylt med pisket kremfløte og hjemmelaget jordbærsyltetøy. Jupp, de sukker og hvetemel. Det er sunt og være litt “usunn” i blant!
Dagen i dag skal brukes til avslapping, bollespising og småjobbing. En riktig så kosesøndag. Håper din dag blir like fin som min! 

SAMSUNG CSC
Har du lyst til å bake boller i dag, kan du ta en titt i arkivet.
Her er noen av mine favoritter:


Raske havreboller
gode boller med havre som du lager på ti minutter.
Nydelige vaniljeboller
basert på speltmel
Glutenfrie og saftige boller
med kesam og bokhvete


Boller på to måter,
både mammas oppskrift – verdens beste oppskrift, og en proteinrik variant som er glutenfri og melkefri
Proteinrike lavkarboboller
saftige lavkarboboller basert på mandelmel og vaniljeprotein

Kristine  ♥

13 kommentarer

Siste innlegg