Ny uke og mange nye middager venter. Har du en plan over hva du skal ha til middag?
Her kommer jeg med et forslag til en sunn ukemeny. Håper du får noen gode middagstips!
Ta ønsket mengde speltlomper eller vanlige lomper. Legg sukkerfri ketchup og rødløk i skiver på tvers av lompen. Ha over kikerter og osteskiver.
Rull sammen lompene. Gratiner de i ovnen på 225 grader i 5 -8 minutter.
Spis.
På onsdag er det tid for kylling.
Thai-kyllingburgere er kjempe smakfullt og laget på under en halv time.
ProPud med vaniljesmak toppet med en deilig proteinbar i biter, som Mars Proteinbar, bananbiter og sukringold. Enkelt, sunt og godt!
Skjær gulrot, kålrabi og rødløk i biter. Ha det i en form sammen med soltørket tomat, rosmarin, hvitløk og pepper.
Legg frosne laksefileter oppå grønnsakene. Inn i ovnen på 180 grader i 25 minutter.
Server gjerne med kokt potet, sitron og en dæsj kesam.
Krydre biffen med salt og peppermiks og stekte den raskt i en varm panne på begge sider.
Stekt asparges lett i pannen sammen med biffen og et grovt kuttet hvitløksfedd.
Del paprika delt i to og ha den i ovnen sammen med cherrytomatene på 225 grader i 15 minutter.
Lag potetmos av å mose kokte poteter, tilsatt et par spiseskjeer kesam og en liten klatt smør (du kan droppe smøret). Ha deretter potetmosen i en ildfast form og strø over litt parmesan, før den gratineres i ovnen de siste 5 minuttene med grønnsakene.
Med det ønsker jeg dere en fantastisk herlig uke!
Måtte den bringe masse sunn og god mat, herlige og spreke øyeblikk
Kristine ♥
Josefine:
Sunn mat er god mat 🙂
Anne Line:
Hyggelig at du synes det Anne Line 🙂
Anonym:
Hihi… Da har jeg klart å friste 🙂
Ble skikkelig sulten nå 😛
Så mye godt her 🙂
Her var det mye godt 🙂