MANDAGEN’S

Heilu dere! Håper helgen har vært bra og at mandagen har behandlet deg godt :grin: Nok en ny uke og mandag igjen, ja! Jeg kom tilbake fra ferie i går og føler meg ekstra klar for mandag i dag. Det er noe med et lite avbrekk som gjør det ekstra deilig å komme tilbake til hverdagen. Jeg rett og slett elsker hverdag! 

SONY DSC
Mandagen´s lunsj ble en god miks av en salat med grønnkål, tomat, paprika, ovnsbakt søtpotet, kokte egg, tunfisk og stekt laks. En skikkelig god miks full av masse god næring for kropp og sjel. 


Mandagen´styrkeøkt ble en en underkroppsøkt med fokus på rumpe. Når jeg trener underkropp bruker jeg alltid mini bands til å varme opp og aktivere rumpen før jeg begynner selve økten. Noen runder med mini bands, også kalt treningsstrikk, gjør at du får bedre kontakt med rumpemuskulaturen og dermed får bedre effekt av styrketreningen etterpå. 


Etter oppvarmingen ble det knebøy, sumo markløft, utfall i smith maskinen, kick back i kabel og pull through i kabel. En god styrkeøkt på rundt førtifem minutter. Å starte mandagen med en bra treningsøkt, setter på en måte standaren for resten av uken. Jeg digger det!

SAMSUNG CSC
Mandagen´s middag ble rester fra i går. Kylling i strimler som jeg stekte med hvitløk i strimler og litt kokosolje, sammen med kokt brokkoli og sprø søtpotet søtpotetfries. Oppskriften på sprø søtpotetfries finner du her

SAMSUNG CSC
Disse er bare super gode! Frisene får en sprø og god overflate samtidig som de blir myke og søte innvendig. Helt perfekte i mine øyne!

SONY DSC
Mandagen´s dessert ble sjokolademuffins med banan. Fordi man må ha dessert på en mandag! Jeg brukte denne bananmuffins oppskriften som utgangspunkt. Det er rett og slett 2 modne bananer som has i en bolle sammen med 3 egg, 2 ts bakepulver, 3 ss sukringold, 2 ss kesam, 70 g havremel 30 g kakaopulver og 1/3 ts salt. Alt moses med en stavmikser før røren has over i muffinsformer. Jeg trykket ned en bananskive i hver muffins før de stekes på 175 grader i 20 -25 minutter. På toppen har jeg sjokoladepålegg. Super godt! 

Nå skal jeg få unna gjort en del kontorarbeid, før jeg har planer om å kræsje i sengen med Netflix og resten av sjokolademuffinsene.
God mandagskveld dere!

Kristine ♥ 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg