FEM SPØRSMÅL OM TRENING

Drikker du Nocco på hver treningsøkt?
Eh, ja. Det er litt flaut, men jeg gjør det altså! Jeg er farlig avhengig av Nocco. Jeg er, som du kanskje vet, Nocco ambassadør, men om jeg går tom for Nocco, ender jeg alltid med å kjøpe selv fordi jeg ha det til trening. Faktisk er det slik at koffein, som blant annet finnes i Nocco, har bevist positiv effekt på trening. Mer om det kan du lese her

SAMSUNG CSC

Hvordan blir jeg sterkere i pull ups?
Først, pull ups, hang ups og chins, hva er forskjellen? Pull ups er når du har pronert grep. Altså at håndflatene er bort fra deg. Hang ups er når du har nøytralt grep. Altså håndflatene mot hverandre. Chins er når du har supinert grep. Altså at håndflatene er mot deg. Jeg har skrevet et innlegg om hvordan du kommer i gang med pull ups som gir deg mange gode tips. Det absolutt viktigste, er å trene pull ups jevnlig. Det er, som du sikkert vet, slik at du blir god på det du gjør, så legg inn pull ups 2 til 3 ganger i uken.

Hvor mange hviledager har du?
Det har jeg ingen fasit på. Noen uker har jeg mange hviledager, andre uker ingen. Forrige uke trente jeg tre dager, denne uken blir det fem økter. Antall hviledager varierer etter hvordan jeg føler meg og hvor hektisk hverdagen min er. Føler jeg at jeg trenger hvile, så dropper jeg trening. For meg er trening en livsstil og er derfor ikke noe jeg tvinger meg selv til å gjøre. Jeg har tenkt til å trene livet ut og vil kose meg og trives med trening. Da er det viktig at trening skal være lystbetont, noe jeg har lyst og ork til. Å lytte til kroppen er derfor alltid førsteprioritet hos meg. 

Hvordan varmer du opp før styrketrening?
Jeg er litt dårlig til å varme opp. Før noen treningsøkter går jeg 5 minutter på tredemøllen for å få varmen i kroppen, men ofte går jeg rett til styrkerommet. Det jeg derimot alltid gjør er å kjøre noen lette sett før jeg starter med hovedøvelsen på treningsprogrammet. Skal jeg for eksempel trene knebøy med 60 kilo og 8 repetisjoner, starter jeg med 1 sett på 30 kilo med 6 repetisjoner, deretter 1 sett på 40 kilo med 5 repetisjoner og så 1 sett på 50 kilo med 4 repetisjoner. 

 Du har veltrente armer, hvordan trener du armene dine?
For å være helt ærlig, trener jeg armer veldig sjeldent. Jeg tror rett og slett jeg har ganske gode gener når det kommer til armer. Jeg trener kanskje armer en gang i måneden. Da gjør jeg som oftest biceps curl og triceps pushdown. Riktignok løfter jeg mye tunge baseøvelser, og øvelser som chins / pull ups, benkpress, skulderpress og stående roing, trener mye armer. 

Kristine ♥

7 kommentarer

Siste innlegg