I dag laget jeg en super god tomatsalat til lunsj. Jeg brukte tomatene som jeg plukket hos Tomtemais og serverte de med parmesanristede bønner og kokte egg. En super enkel, super sunn og super god lunsj.
Dressingen jeg laget med edikk, fibersirup og sennep, er en slags sursøt dressing som virkelig gjør seg godt med tomatene. Denne anbefaler jeg å teste neste gang du lager salat. Dressingen vil passe til så og si alle salatvarianter.
Se på de deilige fargene da dere. Jeg får vann i munnen av å se på bildene. Dette er jo nesten kunstverk.
Supergod tomatsalat
Til 1 person
Ønsket mengde tomat, bland gjerne forskjellige typer tomat som plommetomat, cherrytomat og klasetomat
1 ss olje, kan sløyfes
1 ss edikk
1 ts fibersirup, eventuelt annen søtning
1 ts sennep
1/4 ts salt
1/4 ts pepper
Skjær tomatene i biter. Jeg liker å kutte tomatene i forskjellige former. Fordel tomatene utover en tallerken.
Bland sammen alle ingrediensene til dressingen. Hell over tomatene.
Server.
Tomatsalat er kjempe godt som tilbehør til middagen eller du kan gjøre som jeg har gjort her og servere den med kokte egg og parmesanristede bønner, og dermed få et mer komplett måltid. Masse næring til både kropp og smaksløker.
Ha en fin fortsatt onsdag
Kristine ♥
Oda Karoline:
Farger gjør noe med oss, altså
Yvonne:
Så utrolig hyggelig å høre Yvonne. Alltid morsomt når oppskriftene blir brukt og likt
Anonym:
De pleier å selge det på Meny der jeg bor
Vet du noe sted jeg får kjøpt gule og grønne tomater?
De parmesanristede bønnene dine er skikkelig gode. Jeg har laget de flere ganger. Takk for oppskrifta
Ja de fargene var skikkelige fine!!:-)