KANELSNURRER PÅ 3 MINUTTER

                                                                                                                                                                                               Inneholder add-linker

Mikrokake er populært. Jeg har flere oppskrifter på bloggen, blant annet denne sjokoladekaken, denne gulrotkaken og denne vaniljekaken. I dag fikk jeg lyst på boller og tenkte at det måtte være mulig å lage kanelsnurrer på samme måte som mikrokake. Og jammen gikk ikke det finfint!

Saftige og gode kanelsnurrer du lager på 3 minutter. Bland sammen ingrediensene til deigen, smør på fyllet og sett noen sekunder i mikroen. Stort enklere enn det får du ikke kanelsnurrer!

Kanelsnurrer på 3 minutter

Kanelsnurrer
1 egg
3 ss mel, jeg brukte en blanding av speltmel og havremel
1 ss vaniljeprotein, jeg brukte french vanilla, eventuelt mer mel
1 ts sukringold

1/2 ts bakepulver
1/2 ts kardemomme
1 liten klype salt
3 ss kesam
1 ss melk

Fyll
1 ss smør
2 ss vaniljeproteinpudding, eventuelt kesam eller gresk yoghurt
Kanel
Sukringold

Bland sammen alle ingrediensene til kanelsnurrene. Tilsett eventuelt mer mel om deigen blir veldig løs eller mer melk og deigen blir tørr. Deigen skal ha marsipankonsistens. 
Trykk deigen utover på et bakepapir. Legg over et nytt ark med bakepapir og jevn deigen til en rektangel. 
Bland sammen smør og vaniljeproteinpudding. Smør det på rektangelen. Strø over kanel og sukringold.
Rull deigen sammen på langs slik at du har en pølse.
Kutt i 3 biter.
Sett de tre kanelsnurrene i en kopp eller en liten boks. Trykk dem litt ned.
Stek på full guffe i mikroen i ca 90-120  sekunder.
Du kan også sette kanelsnurrene på en bakeplate og steke de 12 minutter i ovnen på 175 grader.

Under kjevling. Etter at jeg har smurt på vaniljeproteinpudding, kanel og sukringold.

Før steking og etter stekning.

Jeg har toppet mine kanelsnurrer med en glasur av sukrinmelis og vann.

Mmmm…. Jeg får lyst på snurrer igjen. Kanskje jeg skal lage meg en ny runde?
Håper du lar deg friste til å teste oppskriften. Kos deg.

 

Kristine  ♥

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg