MIN HJEMMETRENINGSUKE

                                                                                                                                                                                            Inneholder add-linker

Hei og god mandag dere! Nå har jeg akkurat sittet å planlagt treningsuken min. Forrige uke ble det minimalt med trening. Jeg hadde planlagt dårlig i tillegg til at jeg hadde skikkelig pms. Pms er ikke noe jeg normalt sliter med, men denne måneden tok deg meg virkelig. Totalt hadde jeg to korte treningsøkter. Nå har jeg planlagt den kommende uken slik at jeg får en litt bedre hjemmetreningsuke.

Jeg har tidligere vist dere min treningsuke på senter. Min hjemmetreningsuke, legger jeg opp litt annerledes sammenlignet med hvordan jeg trener på et treningssenter. Dette er fordi jeg ikke har mulighet til å trene med like tung belastning hjemme. For å få stimulert muskulaturen nok, trener jeg derfor med flere repetisjoner og flere øvelser. De muskelgruppene jeg fokuserer på er rumpe og rygg. De andre muskelgruppene trener jeg ikke så mye. Årsaken til at jeg velger å gjøre det slik, henger, som nevnt, sammen med at jeg hjemme må trene med flere sett, øvelser og repetisjoner. Skulle jeg gjort det med absolutt alle muskelgruppene, hadde hver treningsøkt vart i timevis. Derfor velger jeg heller å fokusere på et par muskelgrupper sånn at jeg får stimulert disse nok på rundt en time. De andre muskelgruppene som jeg da trener mindre, stimulerer jeg da bare litt, slik at jeg (forhåpentligvis) opprettholder muskulatur og styrke.   Jeg har på meg Oacean tights og Oacean topp. Synes dette settet er så fint med hulldetaljene og den delikate fargen. Settet er normal i størrelsen. Jeg har S i både tights og overdel.


Min hjemmetreningsuke 

Mandag
I dag har jeg planer om å gjøre en brennende fullkroppsøkt med strikk. Denne delte jeg på bloggen her

Tirsdag
Hvile

Onsdag
En styrkeøkt på underkroppen med strikk. Jeg har planer om å gjøre knebøy med strikk og bootyband inntil vegg, bulgarske utfall med strikk, glute bridge med strikk og bootyband, good morning med strikk, nedtrekk i dør med strikk, facepull i dør med strikk og sittende roing med strikk. 

Torsdag

Fredag
En nok så tung styrkeøkt med hacksquat inntil vegg med strikk og kettbell, pull ups, stående roing med kettbells, utfall bakover med kettbells, revers flyes med vinflakser, liggende benhev, push ups og kick back med booty band. 

Lørdag
En quick fix av en EMOM økt. Jeg har planer om å gjøre denne emom som jeg har delt tidligere her, bare at jeg bytter ut manualen med kettlebell ettersom det er det jeg har hjemme. Det blir 20 gode og svette minutter. 

Søndag
Hviledag og kanskje en god gåtur i solen. 

Det var min hjemmetreningsuke den kommende uken. Som du ser fokuserer jeg på styrketrening, hvor jeg har mest volum og øvelser på underkroppen. I tillegg varierer jeg mellom tunge og lette dager og hva jeg bruker som motstand. Da blir uken variert og moro, samtidig som musklene får variert stimuli.
Håper du er like klar for en ny uke som meg. Ikke minst at du har kost deg i påsken. Fortsatt god mandag!

 

Kristine ♥

6 kommentarer
    1. Takk for st du deler. Er i dpirerendd og fint når jeg planlegger uka selv 🙂 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg