UKENS INTERVALLER UKE 4

                                                                                                                                                                                         Inneholder add-linker

Som jeg skrev forrige for et par uker siden, har jeg planlagt alle intervalløktene mine i januar. Jeg satte meg jo et mål i desember om å trene en intervalløkt hver uke i hele januar. Jeg er fortsatt ikke tilbake på trening, men jeg vil likevel dele ukens intervaller med dere. Intervallene for uke 2 finner du her. Forhåpentligvis har du hatt en bedre start på året enn meg og har en velfungerende kropp som kan trene og bevege seg normalt. Da håper jeg du får gleden av disse intervallene.

Ukens intervaller uke 4, er en slags pyramideintervall. Her skal du løpe med stigning og høy intensitet. Du kan også løpe med mindre stigning og tilpasse intensiteten ut i fra ditt utgangspunkt og hvor tung du vil ha økten.

Ukens intervall uke 4

⋄ 5 -10 min oppvarming

⋄ Intervaller
1,5 – 2 % stigning på alle intervalldrag og 1 minutts pause mellom hvert drag


1 minutt rask løping

2 minutter rask løping
3 minutter rask løping
4 minutter rask løping
4 minutter rask løping
3 minutter rask løping
2 minutter raskt løping
1 minutt rask løping

Her løper du altså i 1 minutt, før du tar en pause på 1 minutt. Så løper du i 2 minutter og tar en pause på 1 minutt. Deretter løper du i 3 minutter og har en pause på 1 minutt, osv.
Forsøk å hold samme tempo på alle intervallene. Det skal være ganske lett å løpe hastigheten på 1 minutt, men være nok slitsomt når du løper 4 minutter. Intensiteten skal være nok så høy.

⋄ 5 -10 minutter nedtrapping

En liten side note; jeg hentet dette antrekket fra BetterBodies på posten i går, og jeg bare digger det! Både toppen og tightsen er seamless, og stoffet føles ordentlig mykt og komfortabelt. Det er sjeldent en tights føles bra på, samtidig som den sitter godt og ikke sklir ned, men det gjør denne! Jeg valgte den rosa tightsen og toppen, sterke farger gjør meg litt ekstra glad! Settet finnes også i grå tights og topp, og sort tights og topp.

Om du tester økten håper jeg du får en skikkelig kick ass treningsøkt! Uansett hva du gjør, håper jeg du får en herlig lørdag og en riktig god helg.

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg