TRE TRENINGSØKTER DU KAN GJØRE HJEMME

Hei og god søndag! Jeg har akkurat vært ute på en liten joggetur. Etter at treningssentrene stengte på mandag, er jeg ikke kommet inn i hjemmetreningsrutinene. Jeg forsøker riktignok å forbedre meg. Denne uken har det bare blitt en liten hjemmetreningsøkt med styrketrening og joggeturen i dag. Senere i kveld skal jeg lage meg en liten ukesplan for den kommende uken, hvor jeg planlegger noen treningsøkter. Da skal jeg skrive ned når jeg skal gjøre treningsøktene og nøyaktig hva jeg skal gjøre når jeg trening. Har jeg en plan, er det mye enklere å gjennomføre. For å hente inspirasjon til økene, tok jeg en titt i arkivet. Her har du tre treningsøkter du kan gjøre hjemme helt uten treningsutstyr.

Tabata økt
En tabata intervalløkt, hvor du jobber i 20 sekunder og hviler i 10 sekunder. En rask treningsøkt som får deg til å svette. 

Hjemmeøkt med sokker
Her bruker du et par sokker som treningsredskap. En styrkeøkt med fokus på mage, rumpe og lår.

En EMOM
EMOM vil si every minute on the minute. I denne treningsøkten gjør du en ny øvelse hvert minutt. En treningsøkt for både kondisjon og styrke.

Er du klar for en ny treningsuke? Det er jeg nå. Målet mitt er fire treningsøkter den kommende uken. Da en joggetur eller to, og et par styrkeøkter. Det skal jeg få til!
Ha en fin søndagskveld.

 

Kristine ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg