DESEMBER’S

Årets siste måned er over og vi er i gang med et nytt år. Desember har bestått av veldig mye sosialt, men også en god dose trening og jobb.

Desember’s trening
Jeg bestemte meg også for å ta en intervalløkt i uken og det har jeg klart å holde! Jammen tror jeg at jeg skal fortsette med det, for jeg kjenner at kroppen har ganske godt av å få opp pulsen av og til. En av intervalløktene mine kan du se her. Ellers har det blitt mye kosetrening med styrke på vedlikehold. Jeg har rett og slett kun trent for gledens del. 


Desember’s mest likte innlegget

Innlegget Julen, sorgen og å minnes de som har gått bort, har jeg fått veldig mange tilbakemeldinger på. Julen er virkelig et forstørrelsesglass og det er mange som synes dette er en sår tid. Husk å ta vare på hverandre og snakk om følelsene dine om du har det vondt. 

Desember’s hyggeligste aften
Julemiddagen med familien tredje juledag. Da jeg jobbet alle juledagene, var det virkelig koselig å endelig få en familiemiddag med mine kjære. Her er det et bilde av desserten, brownies, cookies, vaniljeis og kirsebærsaus. Alt hjemmelaget. Super godt skal jeg si deg!

Desember’s mest spilte sang
Spotify listen ‘Your top songs 2018’ har gått på replay og den mest spilte sangen har vært Marshmello ft. Khalid – Silence (Blonde Remix). Den låten gjør meg klar for trening.

Desember’s hyggeligste overraskelse
Som nevnt over, jobbet jeg på juleaften. Plutselig stod en venninne der med masse deilig julemat. Jeg hadde sagt i en bisetning at jeg synes det var noe stusselig med en jul uten julemat. Hun kom med pinnekjøtt, kålrabistappe, pølser og multekrem til meg. Da satt jeg første juledag og gomlet i meg deilig julemat, samtidig som jeg følte meg utrolig heldig. Tusen hjertelig takk Lise.

Desember’s beste kake
Julekaken uten tvil! Den har jeg allerede bakt fire ganger og jeg kommer helt klart til å bake den snart igjen. Jeg må også skryte av de proteinrike pepperkakekulene med sjokoladetrekk. De er det flere av dere som har prøvd og likt godt. Du kan forøvrig lage pepperkakekulene uten pepperkakekrydder og i stedet få deilige vaniljeproteinkuler med sjokoladetrekk.

Desember’s selfie
Det er ikke så ofte jeg tar selfies altså, men da jeg hadde sminket meg og fått på meg kjole til en av desembers julebord, følte jeg meg veldig fin og slo til med en selfie. Jeg sminker meg ikke så ofte, dermed føler jeg meg ofte veldig fjong når jeg først gjør det! 


Da sier jeg takk for nå desember og tjue atten. Tjue nitten, jeg er klar for deg og alt du vil bringe!

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg