EN TYPISK KRISTINEDAG

                                                                                                                                                                                          Inneholder add-linker

Hei og denne onsdagskvelden. I dag vil jeg ta deg med på min onsdag. Jeg får ofte spørsmål om hvordan dagene mine ser ut og hva jeg spiser i løpet av en dag. Derfor vil jeg ta dere med på min dag, som er en typisk Kristine dag.

Vekkerklokken ringte 06.30. Jeg har innarbeidet meg en god morgenrutine, les mer her, hvor jeg starter dagen med noe varmt å drikke. I dag ble det en matcha latte laget på matcha pulver, litt vaniljepulver og havremelk (jeg eksperimenterer på å kutte ut kaffe) som jeg drakk mens jeg tente et lys og skrev i takknemlighetsboken min. Rundt ti på syv, dro jeg på jobb. Jeg spiste frokost når jeg kom på jobb ti minutter senere. Knekkebrød med egg, camembertost og en liksomkaffe med chagapulver i stedet for kaffe (ettersom jeg eksperimenterer med kaffekutt)  hvor jeg har i litt sjokoladeprotein og kollegaen. Det blir en fyldig og god sjokolademocca. Jeg leste i booken Food Pharmacy mens jeg spiste. Noen som har lest denne boken? Jeg vet jammen ikke hva jeg synes om den enda! En halv time senere begynte jeg på jobb.

Arbeidsdagen som sykepleier var i dag av den sittestillende typen hvor jeg satt på den internasjonale legevaktstelefonen. Arbeidsdagen som sykepleier varierer veldig, og det er nettopp det jeg elsker!
I tolv tiden spiste jeg lunsj med kollegaene. Middagsrester fra i går, altså urtemarinert kyllingfilet og grønnsaker, oppskrift her, med en ekstra potet og en håndfull nøtter. Jeg har alltid kokte poteter og kokte egg i kjøleskapet. Det gjør det enkelt å lage matpakker slik som dagens frokost og lunsj.

Arbeidsdagen var ferdig 15.30. Da dro jeg rett på trening. Jeg vet med meg selv at om jeg ikke drar rett på trening, men drar hjem først, kommer jeg meg aldri på trening. På vei til trening spiste jeg en banan, favoritt fudge seasalt proteinbar, sammen med en halv Nocco. Og yes, Skumnisse er til salgs igjen!

Jeg vet også at jeg sjeldent har de beste treningsøktene etter en dagvakt som sykepleier. Derfor velger jeg å ha tyngre treningsøkter de dagene jeg har fri eller kveld og lette økter de dagene jeg jobber dag. I dag ble det derfor en lett styrkeøkt med fokus på rumpe og øvre del rygg. Hip thrust maskin, nedtrekk, rumensk markløft, enarms roing, face pull og kick back i kabel. En grei styrkeøkt på omtrent tre kvarter.

Treningsantrekket består av Seamless tights, Seamless bh, High Neck tank og Essential genser. Jeg virkelig elsker denne genseren som jeg har vist dere før. Så myk og god. Men jeg ser forøvrig at den ikke matchet så bra med tightsen. Jaja! Ps, alle plaggene er på tilbud akkurat nå. 

I halv seks tiden var jeg hjemme. Da ble det laksepoke bowl med potet i stedet for ris. Jeg gadd ikke koke ris og jeg har, som nevnt over, kokte poteter i kjøleskapet. Da bestod middagen av salmalaks, agurk, gulrot, grønnkål, edamamebønner, potet, syltet ingefær og en enkel dressing av soyasaus og wasabi. Klart på fem minutter! Etter middag har jeg hatt en IG-live sammen med en venninne, jobbet med mine online coaching kunder, oppdatert planer og svart på mail.

Nå har jeg akkurat laget klar kveldsmaten min. Det er tre ting det går mye av hos meg for tiden, denne skålen her med frukt og proteinpudding, grønn smoothieiskrem, oppskrift finner du her, eller grøt. Det er de tre tingene jeg spiser til kveldsmat. I dag ble det en frukt og proteinpudding skål, som jeg blant annet har skrevet om tidligere her. I dag har jeg frosne jordbær, frossen smoothie miks (består av mango, banan og ananas), litt caseinproteinpulver i smaken salted caramel, proteinpudding i chocoladeboll smak, kakaonibs og peanøttsmør. Jeg har frukt og bærene 40 sekunder i mikroen slik at de blir halvtinte. Himmelsk godt! Mens jeg spiser kveldsmaten, skal jeg lese videre i Food Pharmacy boken, tenne et par stearinlys og roe ned kropp og sinn for kvelden.

Det var dagen min. En ganske så typisk Kristinedag de dagene jeg har dagvakt som sykepleier. Med det sier jeg godt natt, skrur av pcen og logger meg av for kvelden. Håper du har hatt en fin onsdag!

 

Kristine ♥

4 kommentarer
    1. Veldig bra at du ikke viser bilde av alt du spiser. Folk vil liksom alltid gjøre det samme. Bra gjort samtidig som du deler noe 👍

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg