NOVEMBER’S

En liten oppsummering fra november.

November’s beste frokost
Jeg var på julefrokost med team Nocco i midten av november. Det er alltid så god stemning når denne gjengen samles. Herlighet så mange herlige mennesker! En skikkelig hyggelig frokost med god mat og gode mennesker. Jeg må også skryte av søndagsfrokosten jeg laget med Per Øystein. Nystekte rundstykker, godt pålegg og en stor kopp kaffe, er virkelig en god start på dagen.

November’s mest spilte sang
Grapenvine med Tiesto. Jeg blir både i godt humør og gira av denne låten. Jeg liker låten skikkelig godt både til trening eller når jeg løper til diverse ærender.

November’s instabildet
Jeg var så fornøyd med meg selv da jeg tok dette bildet. Jeg hadde knapt trent hele uken og klarte å karre meg på en styrkeøkt. Følelsen etterpå var så fantastisk god!

November’s favoritt middag
Uten tvil viltgryten. Fy søren den er god! Jeg tror muligens dette er blitt min nye all -time favorittmiddag! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har laget viltgryte før nå. Det er jo så enkelt og godt! I tillegg må jeg si at høstgratengen er ekstremt god. En middag som har falt i smak hos alle jeg har servert den til.

November’s mest avslappende kveld
Jeg har tatt flere hytteturer i november og har virkelig hatt en fin måned med mye sosialt, men november’s mest avslappende kveld var likevel da jeg tok en helg kveld for meg selv! Jeg kjøpte sushi, låste meg selv inne i min egen leilighet, skrudde av telefonen, tok meg et glass vin og bare senket skuldrene med en god bok. Det var avslappende det!

November’s skumleste opplevelse
Da jeg og Per Øystein publiserte YouTube serien Fitness gjort enkelt, var jeg veldig nervøs for hva dere ville si! Det har gått over all forventning og jeg har fått masse hyggelige tilbakemeldinger og tips til hva vi skal snakke om. Tusen hjertelig takk! Hittill har vi tatt for oss en introduksjon, gitt dere være beste tips for reduksjon av fettprosent, snakket om koffein og energidrikker, forklart mer om protein og maksimal muskelvekst. Abonner gjerne på min Youtube- kanal her, så får du oppdateringer for hver video som kommer.

November’s trening
Her er det ikke mye å skryte av, om jeg skal være helt ærlig. Som jeg fortalte på tirsdag, har jeg ikke følt meg helt på topp den siste tiden. Det har blitt relativt få treningsøkter. I tillegg har de øktene jeg har gjennomført har vært relativt korte og lette. Du kan forresten se en av mine styrkeøkter her. I forrige uke bestemte jeg meg for at jeg skal gjennomføre en intervalløkt hver uke ut året, det skal jeg få til. Er du med?

November’s matnyhet
Jeg ble positivt overrasket over denne linsechipsen. Jeg har testet mange forskjellige “sunnere” varianter av chips og denne er av den bedre sorten. Den har allerede blitt kjøpt et par ganger.

 

November’s avhengighet
Jeg er blitt helt avhengig av ansiktsmaske. Det er mulig det er på grunn av klimaskiftet og det kalde været. Huden min føles litt gunsten og grø for tiden. Med en ansiktsmaske blir det med en gang mer liv i huden!

 

Kristine  ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg