FROKOSTFAVORITTER TIL PÅSKEFROKOSTEN

Noe av det beste med ferier og høytider, er lange frokoster hvor man sitter flere timer til bords og nyter god mat i godt selskap. Jeg vet at jeg skal få til en deilig påskefrokost eller tre i løpet av ferien! En god frokost kan være alt fra brødskiver med kokte egg, til pannekaker eller en full buffet med nystekte rundstykker og masse godt pålegg. Naturligvis hører en god kopp kaffe med også. Det er et must! Her har du mine frokostfavoritter til påskefrokosten. 

SAMSUNG CSCPolarbrød
Disse er luftige og gode. 

SAMSUNG CSCGrovt speltbrød
Nystekt brød er ufattelig godt!

Mikro-brød
Brød laget i mikroen. Vips har du brød klart på 5 minutter!

SAMSUNG CSCEnkle scones
Enkle scones som både er sunne, raske og gode. 

SONY DSC
Nystekte chiabatta
Luftige, glutenfrie og kjempe gode.

SAMSUNG CSCEnkle proteinrike rundstykker
Saftige og gode.

De beste havrerundstykkene
Min vri på de klassiske cottage cheese rundstykkene. 


Du kan også gjøre det enkelt å kjøpe rundstykker. Det finnes mange gode alternativer i butikkene. Sett godt pålegg på bordet og tenn noen lys.På bildet over, ser du hvordan jeg pleier å gjøre det. Når det kommer til pålegget, er det bare å bruke fantasien og ta frem det du har og liker; leverpostei, bacon, skinke, makrell i tomat, nugatti, diverse oster, oppskåret frukt, oppskårede grønnsaker, sild, brunost, syltetøy, smørost, ja, akkurat det du har lyst på!  Egg er alltid en slager og må med. Du kan koke de, steke de, ovnsbakte de eller lage en deilig omelett med akkurat det du har lyst til.  Egg og bacon er en klassiker eller eggerøre med røkelaks. 

Stell i stand en hyggelig påskefrokost for deg selv og de du er glad i :grin: Det kommer garantert til å bli satt pris på!

Kristine ♥

18 kommentarer

Siste innlegg