AUGUST I FJOR

Et lite tilbakeblikk på august i fjor…..

SAMSUNG CSCJeg gikk masse turer i skogen. Det fristet lite å være inne på et treningssenter, så jeg fant gleden ute. Jeg var i en periode hvor jeg tenkte mye, men uansett hvor mye tanker jeg hadde i hodet, hvor stresset jeg var eller hvor oppgitt jeg følte meg, fikk en tur i skogen meg alltid til å følge meg bedre. Jeg synes diktet til Asbjørnsen og Moe forklarte det fint:

Når verden går meg imot, og det unnlater den sjelden å gjøre når det gis noen leilighet til det, har jeg stadig funnet meg vel ved å ta en friluftsvandring som demper for min smule bekymring og uro.

SAMSUNG CSCJeg hadde dilla på disse sprø søtpotetfrisene. Tidligere hadde jeg laget enormt mange runder med søtpotetfries, men aldri fått de helt sprø. Etter at jeg oppdaget denne oppskriften, blir det sprø fries hver gang!

Det mest populære innlegget fra august i fjor, var innlegget om hvordan jeg ble kvitt mine mageplager. Sliter du med magen, vil jeg anbefale å lese dette. 

Magetrening er også noe dere er opptatt av, og jeg viste dere tre favoritt mageøvelser på ball

Jeg var på tur med Nocco -gjengen andre helgen i august.  På forhånd viste vi ikke hvor eller hva vi skulle. Vi ble kjørt til OCR Ninja Center i Gøteborg. Her fikk vi testet oss i hinderløypen, laget god mat og koste oss. En helt fantastisk helg med masse moro, latter og prøvelser. I tillegg ble jeg kåret til Miss Positive, og det var jo stas!

SONY DSCJeg bakte en super god is sandwich. Iskrem hører jo med hele sommeren og jeg måtte leke meg med noen is-oppskrifter. Her kombinerte jeg sprø sjokoladekjeks med vaniljeis i en og samme oppskrift. Det kan jo ikke bli feil! 
Ellers så laget jeg også utrolig gode bolle scones. Dette er en enkel oppskrift jeg har laget mange ganger og som jeg har fått mange bilder av at dere lager. Det er så moro når dere snapper meg, kristineokern, eller tagger meg på instagram, dedicationkristine, med oppskrifter dere prøver ut. Tusen hjertelig takk for det 💖

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg