JUNI’S

Juni 2018. Ja, hva skal jeg si. For en fantastisk sommermåned! Denne måneden har virkelig forsvunnet gjennom mine fingre, og jeg har stortkost meg med trening, ny jobb, masse sol, god mat og sosialt. Her er en oppsummering fra juni. 

Juni’s mest brukte
Desidert bikini! Jeg tror jeg omtrent har hatt på meg bikini hver eneste dag. Selv om jeg har jobbet mye denne måneden, har jeg stort sett rukket å bade enten før eller etter jobb. La dette været vare! 

Juni’s mest likte innlegg
Du er så mye mer enn ditt utseende var en øyneåpner for flere av dere. Jeg fikk i ettertid en del nydelige mail. Noe jeg setter utrolig pris på  ♥

Juni’s trening
Jeg har begynt å løpe. Nå forsøker jeg å få til i hvert fall en løpeøkt i løpet av uken. Om jeg får til to økter, er jeg virkelig superfornøyd! Her er et fornøyd selfiebilde med Daniel etter en løpetur. Han pushet meg gjennom hele løpeturen og tiden ble skikkelig bra! Ellers ligger hovedfokuset fortsatt på styrketrening. Her kan du blant annet se en av benøktene mine i juni.

Juni’s beste frokost
Pannekakefrokosten jeg spiste forrige lørdag. Proteinpannekaker er og forblir en gjenganger. Noe jeg har spist i mange år og aldri blir lei! 

nor

Juni’s beste middag
Sushi toppet med søtpotetfries. Trenger jeg å si mer? Det var utrolig godt! Jeg kan også virkelig anbefale biffmakien med philadphiaost på Sumo. Selv om jeg i utgangspunktet var veldig skeptisk, sushi skal være fisk ikke biff, så falt denne virkelig i smak.

Juni’s utfordring
Jeg startet i ny jobb på legevakten. Selv om jeg virkelig stortrives, er det naturligvis også en del utfordringer. Nytt sted, nye rutiner og mange nye utfordringer. Jeg liker det kjempe godt. Skal jeg gro som person og sykepleier, må jeg ha utfordringer. Det er både spennende, lærerikt og givende!

Juni’s treningstips
Jeg viste dere blant annet en øvelse som jeg liker å avslutte rumpetreningen min med, sideliggende kamskjell. I tillegg gav jeg dere noen tips til dårlige treningsmyter som dere burde droppe.

Juni’s mest spiste
Denne super enkle jordbæ​risen. Den lages på en – to – tre og er frisk og syrlig samtidig. Hjemmelaget avjar har det også gått mye av. Det er kjempe godt på brødskiven, i salaten eller som tilbehør til grillmiddagen.

Juni’s beste helg
Det er uten tvil da jeg sov i hengekøye ute under åpen himmel. Det var en magisk opplevelse. Friheten, stillheten og den freden jeg følte innvendig. Har du ikke prøvd å sove slik, anbefaler jeg det virkelig.

Nå gleder jeg meg bare ekstremt til resten av sommeren. Denne sommeren har så langt vært fantastisk og jeg er sikker på at det kommer til å fortsette slik  :grin:

Kristine ♥

8 kommentarer
    1. Håper sommeren forsetter like bra for deg. Det fortjener du <3 Stor klem fra fast leser 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg