MAI’S

Jeg ligger fortsatt her og er syk, så jeg kan vel konkludere med at mai ikke endte helt som jeg hadde håpet. Resten av måneden har derimot vært helt fantastisk med deilige sommerdager, ferie, morsomme treningsøkter og god mat. Her kommer en oppsummering av mai.

SONY DSC
Mai’s solskinnsglede
Det har vært så fantastisk mange herlige dager i mai med solskinn og god sommertemperatur. På slike dager blir alltid humøret ekstra bra og jeg kjenner energien flomme på. La det deilige været fortsette! 

SAMSUNG CSCMai’s beste etter treningsmåltid
Dette måltidet med grove brødskiver. En toppet med Barbells proteinpudding og smeltet sukrinsjokolade, og en med gresk yoghurt og jordbærsyltetøy, samt frukt, en proteinbar og Nocco smakte fantastisk! 

Mai’s favorittlåt 
Chris Stapleton – Either Way. Jeg hører vel egentlig sjeldent på slik musikk, men når han synger og spiller på den gitaren sin, ja da får jeg rett og slett gåsehud. Teksten på denne sangen er bare nydelig. 

Mai’s beste langhelg
Feriehelgen i Vilnius. Dette var en ren kose -jentehelg med shopping, god mat, vin, spa og party. Kunne ikke bedt om mer!

Mai’s mest spiste middag
Hverdagspizzaen er en favoritt. Sprø og enkel bunn, toppet med det en har tilgjengelig. Sunn og god pizza som er klar på cirka 20 minutter! 

Mai’s stolte øyeblikk 
Jeg har ikke ord for hvor fornøyd og stolt jeg var da jeg løp WingsForLife. Jeg så for meg at det ville bli litt over 1 mil på løpet, men jeg endte med 19,3 kilometer! Jeg hadde ingen anelse om at jeg hadde nesten 2 mil i de små bena mine. Jeg har aldri løpet så langt! Jeg var svett gjennom capsen, kjempe sliten i lårene, men så ufattelig glad når det var over. Fy fa** for en følelse! 

Mai’s tips
I innlegget ti tips for å få en litt strammere kropp delte jeg mine tips frem mot sommeren. Jeg tipset dere også om et genialt frakttips hos iHerb og viste dere mitt kjøleskap

Mai’s favoritt is
Ben & Jerrys one sweet world, er virkelig en søt og herlig verden av en isboks. Kanskje en ny isfavoritt!


Mai’s koseligste jentekveld
En deilig og varm maikveld var det jentekos med vin, god middag og drinker på Olivias på AkerBrygge. Her ble det mye latter, prating og god stemning. 

SONY DSCMai’s beste kake
Denne iskaken er virkelig supergod men jeg må slå et slag for browniekaken med salt karamell. To knall gode kaker! 

Mai’s trening
Vel, treningen i mai er ikke noe å skryte av. Her har det blitt mye forskjellig ut ifra dagsform og lyst. Det har også blitt langt mindre trening enn normalt, fordi jeg heller har prioritert ferier og det sosiale, i tillegg til at jeg har vært syk. Livet kommer alltid før trening! 

Mai’s treningsøvelse
En kul og tung variant av planken. Jeg gav dere også styrkeøvelser til en annerledes løpeøkt som er verdt å prøve ut.

SAMSUNG CSCMai’s mest spiste hverdagsdessert
Denne enkel bringebærfromasjen er frisk, søt, syrlig og god. Jeg elsker sunne hverdagsdesserter!

Nå er jeg veldig klar for å bli frisk og sette igang juni. Det er sommermåned, temperaturen blir varmere, dagene lengre og humøret stiger :grin: Jeg er sikker på at dette blir en bra måned!

Kristine ♥

10 kommentarer

Siste innlegg