OKTOBER’S

Nok en måned er over og nå er det faktisk under seksti dager igjen av året. Som tiden flyr! Året så langt har vært minneverdig. Oktober er intet unntak. Her kommer en oppsummering av oktober.


Oktober’s tights dag
En onsdag midt i måneden hadde jeg på meg nesten femti tights!! Jupp. Jeg var på fotoshoot for tights.no hvor vi var fire jenter som skulle være modell for alle tightsene i nettbutikken deres. Går du inn på tights.no finner du et kjent fjes. 

Oktober’s mest befriende følelse
Å bestå min første sykehuspraksis med glans! For en deilig følelse. Jeg kan ikke annet enn å glede meg enormt til jeg er ferdig utdannet og kan jobbe med dette på fulltid. 

Oktober’s treningstips
Jeg testet denne rumpeøvelsen på slutten av treningsøkten min. Rumpen min var støl i flere dager etterpå! Har du ikke testet øvelsen enda, anbefaler jeg deg å gjøre det. Jeg delte også en fullkroppsøkt med kettlebells med dere.

Oktober’s favoritt sang
Your the best thing about me – U2 vs Kygo. Denne sangen får meg bare i så godt humør!!

SONY DSCOktober’s beste bakst
Kanelknuter med spelt. Disse er bare super gode. Gjærbakst blir aldri feil og det ble ekstra god stemning når jeg overrasket bestevennen med disse! Salte og crunchy karameller er også en favoritt. Karameller er jo så godt!


Oktober’s mest likte instagrambilde
Et bilde fra jeg henger og slenger på shoot med tights.no.

 Oktober’s beste dessert
Trenger jeg egentlig å si noe? Denne sjokoladefondanten var fantastisk god. Jeg var på middag med The Flying Circus og de serverte en deilig tre retters middag med tilhørende vin, hvor dette var desseren. Det var minst like godt som det ser ut!

Oktober’s treningsglede
Min trening i oktober bestod ene og alene av styrkeøkter hvor jeg gjorde akkurat det jeg følte for. Baseøvelsene som knebøy, markløft, chins og benkpress har vært hovedfokus. Trening gir meg så mye glede og energi! Det fikk meg også til å skrive et innlegg om hvordan trening gjør det lykkeligere

Oktober’s favoritt middag
Pizza med eggbunn. Denne er kjempe enkel å lage. I tillegg er den super sunn og veldig god. Jeg har spist pizzaen flere ganger denne måneden. Søtpotet fajitas har slått godt ann hos dere. Flere har sendt meg snap når dere har laget den. Det er så koselig å få snaps av dere ♥ Tusen takk. 


Oktober’s søteste grøt
Hvor herlig er ikke denne rosa grøten? Da jeg var på frokost med Nocco for å feire at smaken Skumtomte er tilbake på markedet igjen, serverte de, i tillegg til en klassisk hotellfrokost, rose risengrynsgrøt. Det er hva jeg kaller søt grøt!


Oktober’s mest avslappende helg
Helgen på Stavern var fantastisk! En hel helg med avslapping, godis, turer i skogen og ro. Det gjorde virkelig underverker for kroppen!

Det var en liten oppsummering av oktober. Nå gjelder det bare å gjøre de neste to månedene minst like bra. Året må jo avsluttet med stil, eller hva? Akkurat nå befinner jeg meg på Norefjell og det er strålende sol, så jeg kan i hvert fall si at november begynner helt fantastisk. Jeg krysser fingrene for at det fortsetter slik :grin: Håper du får en deilig lørdag! 

Kristine  ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg