FEBRUAR

Andre mars og vi er offisielt inne i en vårmåned. Hvor deilig er ikke det? Jeg gleder meg i hvert fall veldig over at vår og sommer nærmer seg. Nå som vi er inne i mars, betyr det at årets andre måned er over. Her er en oppsummering av februar. 

 Februar’s mest like instagrambilde
Et lite tilbakeblikk til Kambodsja i sommer. Er det flere som lengter etter varme, sol og sommer?

 Februar’s tips
Denne måneden har jeg delt flere tips både når det kommer til trening, kosthold og livet generelt. Jeg kan blant anbefale deg å lese hvordan du får bedre kontakt med rumpen, hvorfor jeg anbefaler D-vitamin tilskudd, hvordan du får en best mulig start på dagen og hvorfor droppsett kan være nyttig. 

 Februar’s mest spiste
Alle som følger meg, har fått med seg at jeg er i en tacofase hvor jeg spiser taco hver eneste dag! Jeg har også fokusert på å spise mer fisk og har funnet en ny favoritt oppskrift, nemlig enkel og spicy fiskeform. Har du fortsatt ikke testet denne oppskriften, anbefaler jeg å gjøre det. Fylt paprika er også en kjempe god oppskrift. 

 Februar’s mest hørte sang
Good Vibes – Remix – Nathan Trent, Jowst. Jeg blir i så godt humør av denne sangen!  Du kan se hele spillelisten min her

 Februar’s ut av komfortsonen
Arena run! Aldri før har jeg prøvd meg på et hinderbaneløp. Da jeg deltok i Arena Run andre helgen i februar, var jeg super nervøs på forhånd. Så fort løpet var igang, var all frykt borte og jeg storkoste meg. Dette har jeg lyst til å gjøre igjen!

 Februar’s stolteste øyeblikk
Da jeg tok 3 mucle ups! Jeg startet med muscle ups for en drøy måned siden og da jeg klarte tre forrige uke, var jeg veldig så fornøyd!

 Februar’s favoritt dessert
Sunn sjokolademousse, uten tvil! Den er enkel, rask og super god. Det har også blitt en del vafler denne måneden. 

 Februar’s trening
Min trening denne måneden har stort sett vært bra. Det har hovedsakelig blitt styrkeøkter, hvor jeg også har lagt inn flere hviledager. Det kan du lese mer om her, men alt i alt, har jeg storkost meg med trening i februar!

Kristine ♥ 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg