SEPTEMBER’S

September’s mest jordnære opplevelse
Da jeg plukket mine egne grønnsaker på Tomtemais. Jeg har allerede gjentatt suksessen og plukket flere grønnsaker der forrige uke. De selvplukkede grønnsakene smaker virkelig så mye bedre enn de man kjøper på butikken!

September’s beste dessert
De hasselbackte eplene er bare så super gode! Også kjempe enkle å lage. De har jeg laget mange ganger. Jeg delte også en god oppskrift på sjokoladeostekake og sunnere solskinnsboller som jeg absolutt kan anbefale. 

September’s deiligste morgen
En rolig mandagsmorgen hvor jeg hadde fri. Jeg tilbragte hele formiddagen i morgenkåpe, laget meg vafler og bare slappet av. Det var virkelig deilig! 

September’s mest like innlegg
Hemmeligheten til vektnedgang ble tatt godt imot hos dere. Jeg tror mange kjente seg igjen i dette innlegget, noe som resulterte i at jeg fikk flere hyggelige mail i etterkant. De fleste var fra jenter som fortalte om hvordan de hadde gått på den ene dietten etter den andre, men aldri egentlig kom noe sted eller klart å holde vekten nede etter at de hadde gått på en “kur”. En varig livsstilsendring med små justeringer over tid er nøkkelen.

September’s ut av komfortsonen
Da jeg var med på Folkeopplysningen. Episoden har fokus på hvor mye bullshit som blir solgt og hvor lettlurte folk flest er når det gjelder produkter i helse- og treningsbransjen. Et viktig tema. 

September’s mest brukte oppskrift hos dere
Mange har sendt meg snaps på snapchat; kristine_aure, og på instagram; @kristine_aure, hvor dere har delt bilde av at dere har laget de enkle, proteinrike pizzarundstykkene. Det er skikkelig moro! Jeg blir alltid kjempe glad når dere bruker oppskriftene mine ♥

September’s favoritt middag
Bolognese med rotgrønnsaker. Denne middagen er så god! I tillegg gir den en skikkelig høststemning. Aubergine “nachos” er også en stor favoritt fra september måned. En rask, enkel sunn og god middag.

September’s morsomste treningsøkt
Jeg var på Crossfit Sandvika og testet en kjapp partner wod. Den varte ikke mer enn ti minutter, men jeg fikk likevel svettet og kost meg. Det å trene sammen, var virkelig givende og motiverende. Det kunne jeg absolutt tenke jeg å gjøre mer av!

Septmeber’s mest spilte sang
Denne måneden har jeg hørt veldig lite på musikk i forhold til hva jeg vanligvis gjør. Det har gått mye i podcaster istedet. Jeg har hørt en del på Mentaltrener podcasten og synes den er fin å ha på øret når jeg er på farten eller til og fra jobb. 

Nå gjenstår det bare å gjøre oktober minst like bra. Slik det ser ut nå, tror jeg absolutt det er mulig :grin: Smil litt ekstra i dag da dere, og gjør dagen fin!

Kristine  ♥

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg