JULI’S

Juli var en fantastisk måned. Været vi har hatt, har virkelig fått frem det beste i meg og livet genrelt. Det har vært så mange fine stunder og hyggelige øyeblikk. Nå krysser jeg virkelig fingrene for at august tar med seg noe av denne godheten videre og at vi går en herlig høst i vente. Her kommer en oppsummering av juli. 

edf

Juli’s mest likte instagrambilde
Et glissent smil i solen. Fire favoritter på et og samme øyeblikk – sushi, bikini, solskinn og bestevenn. Ja, jeg koser meg minst like mye som det ser ut!

Juli’s mest spilte sang
Jeg har hatt dilla på sangen Idyll med Loke og Morgan Sulele. Idyll er fra før av en sommerslager og jeg synes låten ble ekstra bra med en ny stemme.

Juli’s beste bakst
Desidert jordbær og rabarbrakaken. Denne ble bare så saftig og god! Flere av dere har sendt meg melding på instagram, @kristine_aure, hvor dere har delt bilde av at dere har laget kaken. Det er så koselig å se at oppskriftene blir brukt og likt! Jeg delte også oppskriften på deilige jordbærmuffins med jordbærglasur

Juli’s mest spiste
Eller skal jeg si mest drukket? Iskaffen min er uten tvil det jeg har fått i meg mest denne måneden. Stort sett hver eneste dag faktisk. Mmmmm…

Juli’s trening
Som jeg skrev i min trening i sommer, har jeg trent uten mål og mening. Det har jeg gjort også denne måneden. Det har blitt tre -til fire styrkedager i uken og oftest en dag med en form for kondisjonstrening, enten en intervalløkt eller en løpetur. Du kan blant annet se en av mine treningsdager her. Stort sett har jeg bare gjort det jeg har følt for. 

Juli’s favoritt middag
Enkle proteinrike wraps til tacoen. Rett og slett fordi disse wrapsene er veldig gode, og fordi taco alltid vil være en favoritt hos meg. Jeg delte også noen tips til hvordan du kan lage en perfekt salat. Salat er jo så godt i sommervarmen! Samt at jeg gav dere en oppskrift på grillet maissalat. Perfekt tilbehør til grillmiddagen. 

Juli’s treningstips
Jeg gav dere en god rumpefinisher. Denne fikk det i hvert fall til å brenne i rumpestumpen min! I tillegg delte også mine planlagte intervaller med dere. 

rrem

Juli’s beste 
Jeg vet sannelig ikke hva jeg skal velge som juli’s beste dag. Selv om jeg har jobbet mye i juli, ja, faktisk har jeg bare hatt to fridager hele måneden, har jeg prioritert venner, sosialt og hygge stort sett hver eneste dag enten før eller etter jobb. Det har vært mange dager med fantastisk vær og jeg har desidert hatt på bikini mer enn noe annet plagg. Juli’s beste må rett og slett bli de magiske timene hvor solen har skinnt og jeg har hatt de jeg er glad i rundt meg. 

Kristine ♥ 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg