FEBRUAR

                                                                                                                                                                                    Inneholder add-linker

Nå er vi inne i mars dere. Hvor deilig er ikke det? Mars er årets første vårmåned. Bare det å skrive vårmåned, gjør meg glad. Jeg elsker vår og sommer. Vi går mot lysere og varmere tider. Yes!

Det jeg er mest takknemlig for i februar
Her jeg bor er jeg så heldig at treningssentrene har åpnet. Det er jeg virkelig evig takknemlig for! Trening er uhyre viktig for meg mentalt. Nå føler jeg meg som den glade, sprudlende og energirike Kristine igjen.

Søtsakene jeg har laget i februar
Fordi jeg er i en periode hvor alt skal være enkelt og gå raskt, er mine soleklare favoritter luftig bringebærkrem – dette er en real gjenganger, samt supersaftige proteinpannekaker. Dette er to favoritter som aldri blir feil!

Den beste serien i februar
Behind her eyes. Altså, denne serien gikk rett inn på topplisten min. Det er en drama, thriller serie med psyko-Vibes. Jeg elsker epseilt at jeg ikke klarte å forutse slutten. Denne anbefales virkelig!

Nyheten jeg har likt best i februar
Den nye smaken Sunny Soda fra Nocco passet helt med mine smaksløker. Det er blitt en soleklar favoritt. Og ja, jeg bestilte meg et helt brett. I love this one! Nå er det kommet masse matnyheter i dagligvarebutikkene også. Jeg gleder meg til å bruke mars til å teste disse.

Den beste investeringen i februar
Min airfryer. Denne er jeg blitt så glad i. Selv laks får god konsistens i arifryeren. Det er super enkelt, spesielt for meg som stort sett lager mat kun til meg selv. Airfryer er virkelig perfekt for single mennesker.  

Treningsantrekket jeg likte best i februar
Jeg falt virkelig for dette settet fra IcanIwill med seamless tights og seamless topp / sportsbh som jeg har på meg i dette innlegget. Jeg liker egentlig alt med det settet! Passformen, fargen, det behagelige materialet. Ja, det meste egentlig!

Boken som har motivert meg mest i februar
Boken til Lene Alexandra Øien som heter Sterkere på 12 uker – spis mer, bli sterkere, og forbrenn fett, har gitt meg en ekstra treningsboost i disse dager. Ikke bare inneholder den treningsøvelser, treningsprogram og en kostholdsplan. Lene skriver også om motivasjon og viljestyrke. Denne gav meg et ekstra kick av motivasjon. Og som dere vet, elsket jeg boken Tenk som en munk av Jay Shetty. Den har jeg nevnt for dere tildigere i måneden. Dette er kanskje den beste selvhjelpsboken jeg har lest på lenge.

Min favoritt middag i februar
Pad thai. Dette er en rett som er kommet for å bli i mitt liv. Sunt, raskt og super godt! Perfekt hverdagsmat på alle måter! I tillegg vil jeg trekke frem denne cajunpannen med masse smak. Også en rett som er sunn, rask og god.

Utfordringen i februar
Alle tankene og ideer rundt nytt kjøkken. Som nevnt tidligere gikk stekeovnen min i stykker. Da begynte en eneste stor sammensurier av ideer og tanker om oppussing av kjøkken….rimeligst mulig. Jeg er i gang med et prosjekt, som jeg ikke vet hvordan vil ende enda.

Treningen min i februar
Som nevnt over, åpnet treningssentrene her for noen uker siden. Det har blitt 4 styrkeøkter i uken, hvor jeg har trent fullkropp. Du kan blant annet se en av styrkeøktene mine her. De resterende dagene har jeg stort sett hatt hviledag og heller gått meg en tur. Jeg har gjort en intervalløkt etter at treningssenteret åpnet, den kan du se her. I begynnelsen av måneden, når treningssentrene ikke var åpnet, hadde jeg en intervalløkt ute. Den kan du se her.

 

Kristine ♥

2 kommentarer
    1. Håper du får en bra mars 🙂 Har forresten begynt å lese tenk som en munk. Takk for tipset 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg