AUGUST’S

Når måneden starter i Asia, da vet man at det blir en bra måned! Her kommer en liten oppsummering av august. 

August’s badenymfe
Fra en av de første dagene i Kambodsja. Det var stekende sol og nærmere førti grader! Mellom å utforske templer, gå på oppdagelsesferd i byen og spise god mat, levde jeg i bassenget. Det var så varmt at jeg måtte ta flere dukkerter for å kjøle meg ned! 

August’s beste bakst
Saftige og gode sjokolademuffins med glasur. Disse er en fest for ganen!

August’s nydeligste sted
Ankor Wat var virkelig en opplevelse! Tempelområdet er fantastisk nydelig. Her er det godt over hundre templer som er flere tusen år gamle. Det er sten på sten på sten som utgjør utrolig vakre bygg som ikke kan beskrives med ord. Ankor Wat bør virkelig sees! 

August’s ferietrening
Det ble fire -fem treningsøkter i løpet av ferien. Jeg delte blant annet denne effektive fullkroppsøkten med manualer. Jeg tok også treningsstrikken fatt, noe som resulterte i en fullkroppsøkt på hotellrommet. Den kan du se her

August’s tips
Jeg gav dere noen tips til hvordan man kan få motivasjon til å komme seg på trening. I tillegg gav jeg dere tips til matboksen. For uten mat og drikke, duger helten ikke! Jeg skrev også et innlegg med mine personlige tips om hvordan du kan jobbe med å bli mer glad i deg selv. Egenkjærlighet er så viktig! Det kan du lese her

SONY DSCAugust’s beste middag
Denne hvite pizzaen med pesto er bare helt fantastisk. En sprø pizzabunn med deilig hvit, fyldig og kremet saus og pesto. Jeg blir sulten når jeg ser på bildet! Denne pizzapaien med tacofyll er også farlig god. 

August’s mest likte bilde på instagram
Hallo fra Thailand! 

August’s beste juice
Denne granateplejuicen jeg kjøpte fra en matvogn i Kambodjsa, var helt fantastisk. De presset frøene fra granateplet idet du kjøpte juicen. Det er hva jeg kaller ferskpresset juice. Jeg som egentlig ikke er så glad i juice, falt pladask for denne!

August’s mest likte innlegg
Kropp på ferie, slo ann hos dere. Her snakker jeg om hvor viktig det er å glemme qick fix’s og heller fokusere på å finne en livsstil du klarer å holde over tid. 

August’s beste frokost
Hotellfrokosten i Bangkok var uslåelig! Her fikk du fra boller og pannekaker, til sushi og lasagne! Det ble noen runder hver morgen. 

August’s mest spilte sang
Denne måned har det faktisk ikke gått noen sanger på repeat. Etter at dere gav meg masse nye musikktips, du kan se noen av dem her, har det bare vært nye låter i øret mitt! Tusen hjertelig takk for alle låtene dere sendte til meg. 

August’s mest spiste
Hel kylling med ovnsbakte grønnsaker har gått igjen. Du finner oppskriften her. Det er min ultimate hverdagsmiddag som jeg aldri blir lei!

Ja, august var virkelig en bra måned. Nå er jeg i gang med studiene og er for tiden i praksis på sykehus, jeg har begynt på nytt treningsprogram og hverdagen er tilbake for fult. Da tror jeg september blir riktig så bra også :razz:

Kristine ♥

10 kommentarer

Siste innlegg