APRIL’S

Første andre mai og nok en måned i tjue nitten er forbi. April har virkelig vært en gledens måned med masse hygge, kos og gode stunder. Jeg krysser fingrene for at mai fortsetter like bra! Her er en oppsummering av april.

April’s beste kake
Den saftige sjokoladekaken som jeg delte på søndag, var skikkelig god. Skal du bake en god og sunn sjokolade, må du lage denne. Og denne sjokoladekaken som du lager på bare tre minutter, kan jeg også virkelig anbefale. Jeg lar bildet tale for seg selv. Nam!

April’s tips
Denne måneden har jeg blant annet skrevet litt angående kondisjonstrening og vektnedgang, jeg har gitt dere mitt beste tips for å bli glad i seg selv og tipset om tre apper for en gladere sjel

April’s trening
I påskeferien ble det en drøy uke med ski som eneste treningsform. Jeg fikk til og med gått på ski i bare bhen. Det var helt magisk vær på fjellet! Ellers har det blitt mye styrketrening. Du kan blant annet se en av mine økter her. Jeg har også sakte men sikkert begynt å løpe litt igjen. Jeg har hatt en intervalløkt denne måneden, den kan du se her, og en løpetur ute. Jeg skal love deg at mai byr på mer av det. Jeg gleder meg allerede!

April’s beste frokost
Da skjønne Marie inviterte meg på frokost og jeg fikk servert nystekte rundstykker, kaffe og en knall god omelett, var jeg rimelig fornøyd. Jeg synes alltid at mat smaker ekstra godt når jeg ikke har laget den selv. I tillegg må jeg si at Marie er ekstremt god til å lage omelett!  Har du lyst på kake til frokost, vil jeg anbefale denne gode frokostkaken

April’s beste uke
Påskeferien. Selv om jeg virkelig elsker hverdag og rutiner, var det helt magisk på fjellet i påsken. Påskeværet var i en kategori for seg selv. Strålende sol, plussgrader og snø. Men det var ikke bare været som var magisk denne uken. Det å tilbringe tid med familien, ta et avbrekk fra sosiale medier, senke skuldrene og bare være, gjorde meg virkelig godt. 

April’s mest likte innlegg
Jeg skrev noen ord om mine tanker om trening og mat i påskeferien. Dette innlegget har jeg fått veldig mange tilbakemeldinger på. Det er skremmende hvor som synes det er vanskelig med kropp, mat, godis, ferier og trening. Jeg håper virkelig at flere og flere tar mot til seg og oppsøker hjelp. Livet er så mye bedre når du har det godt med den du er og innser at din verdi ikke har noe med vekt, hva du spiser eller hvordan kroppen din ser ut.  
 

April’s happy face
Det smilet her oppsummerer egentlig april veldig bra. Humøret, energien og livet generelt har vært på min side. Vi går mot lysere og varmere tider, og det gjør noe med meg. Nå skal jeg smile og gjøre mai minst like bra!

Håper du er like klar for mai som det jeg er. Måtte du få en nydelig måned.

 

Kristine  ♥

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg