APRIL

God søndagsmorgen dere ♥ Jeg har akkurat sittet å sett gjennom bilder fra april og innså virkelig at vi er inne i mai allerede. Ja, våren er virkelig her! Mai er en fantastisk måned hvor blomstene virkelig begynner å blomstre, trærne blir grønnere og været blir varmere. Jeg elsker denne tiden av året! Mens jeg koser meg med matchalatten min på verandaen, nyter noen solskinnstråler og maistemningen kommer en oppsummering av april.

Min trening i april
Ja, det var denne hjemmetreningen da. Det har stort sett blitt omtrent tre treningsøkter hjemme i uken. Selv om jeg liker hjemmetrening bedre og bedre, er det fortsatt ikke helt min greie. det at det også har vært så mye solskinn, har gjort at jeg har foretrukket å gå med en deilig tur i naturen, fremfor å trene styrke inne. Men tre økter har jeg fått til og det er jeg ganske fornøyd med!
Du kan se hvordan jeg legger opp en hjemmetreningsøkt her

Deres mest likte oppskrifter i april
Det er to oppskrifter som har skilt seg ut i april og det er søtpotetbrød og bakt havregrøt. Søtpotetbrødene er helt supre. Disse lages med kun to ingredienser, er enkle og veldig gode. Den ovnsbakte havregrøten oser av kakaosmak, god næring og metthetsfølelse. Må si at disse er to av mine favoritter også!

Det viktigste innlegget i april
Innlegget om menstruasjon. Jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke læer mer om kvinnehelse, syklus og hva dette betyr. Menstruasjonen vår er så utrolig viktig. Er det et innlegg du skal lese i april er det dette! Jeg skrev også et innlegg om min historie og mine menstruasjonsproblemer.

Intervjuet i mai
Jeg ble intervjuet av trening.no. Du kan lese det her.

Baksten i april
Jeg har ikke bakt noe i april! Herlighet. Det er kanskje ikke til å tro med tanke på at jeg er den matnerden jeg er. Saken er at lysten på søtt så og si er fraværende for tiden. Etter å gradvis ha endret kostholdet mitt de siste to årene, har også matlysten endret seg. Det er svært sjeldent jeg har cravings eller lyst på bakst, godis og iskrem for tiden. Og det er jo ganske deilig i grunn. Om jeg baker eller lager noe søtt, er det stort sett fordi jeg skal ha besøk eller kal på besøk, eventuelt at jeg lager meg ne søtt, som for eksempel havregrøt eller pannekaker.


Den beste helgen i april

Midt i april var jeg på hyttetur med et par venninner. Herlighet som jeg har savnet slike ting. Vi er alle vaksinerte og hadde god avstand, derfor turte vi å dra. Det var så ufattelig koselig. Jeg trengte virkelig å sosialisere meg igjen. Vi spilte kort, slappet av i solveggen, drakk vin, spiste god mat og bare koste oss. Ikke minst var det magisk vær og jeg stod til og med på ski i bare bhen! Denne helgen lever jeg lenge på.

Treningstipsene i april
Jeg har delt flere hjemmeøkter denne uken. Deriblant denne hjemmeøkten hvor du bruker kettlebell og både får trent styrke og kondisjon og en favorittøvelse for rumpen hvor du bruker treningsstrikk. Jeg har også skrevet et innlegg om hvordan du kan motivere deg selv til morgentrening, samt gav dere noen tips til hvordan du klarer å skille på om du er lat eller om du faktisk trenger en hviledag. Spillelisten for april finner du her.

Et fint bilde fra april
Et nydelig bilde fra en av solnedgangene på fjellet. Å se på solnedgangen er terapi!

Det mest spiste i april
Frokosttaco! Altså jeg digger denne retten. Det er så godt og enkelt. Noen ganger bytter jeg ut tortillas med ris eller søtpotet og spiser det i en bolle. Det blir også super godt. Ellers blir det mye riskaker med peanøttsmør og mørk sjokolade. Det er min daglige treat.

Vanen jeg har tilført i april
Som jeg skrev tidligere i måneden, har jeg hver måned satt meg et lite mål som gjelder en vane. Enten å endre en vane, få en ny vane eller kutte ut en vane. Det skal ejg gjøre hver måned i hele 2021. I april var det stretching som stod for tur. Dette har jeg klart å opprettholde.  Jeg har stretchet 3 -4 ganger i 10 -15 minutter hver uke. Dette er en vane jeg virkelig elsker nå som jeg kommer til å fortsette med. Når jeg startet med vanen, synes jeg det var utrolig kjedelig og nærmest telte sekunder til stretchingøkten var over. Nå derimot koser jeg meg. Det blir en slags meditasjonsrunde hver jeg føler meg så mye roligere og mer inntun med meg selv etterpå. Elsk på denne vanen!

 

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg