AUGUST’S

August’s trening
Etter å ha slitt med en kneskade i nesten to måneder, som forøvrig fortsatt ikke er helt bra, hadde jeg min første kondisjonsøkt i begynnelsen av måneden hvor jeg gjorde sprintintervaller. Jeg hadde også mitt første møte med assult bike. Ellers har det blitt mye styrketrening med fokus på rumpe og overkropp, da det er en del begrensninger på hva jeg kan gjøre grunnet kneet mitt. Du kan blant annet se en av mine økter her.

August’s herligste uke
Ferien i Tyrkia. Strålende sol, godt over tredve grader, is, god mat og avslapping. Det var rett og slett en skikkelig herlig uke!

August’s favoritt bakst
Den hjemmelagde sandwich iseen er uten tvil min favoritt. Jeg må også slå et slag for blondiesen med sjokoladeglasur. Denne er bare så god og saftig!

August’s hyggeligste kveld
Vin, godis og popcorn med en venninne jeg ikke hadde sett på lenge. Det er rart hvordan du ikke kan ha møtt noen på flere måneder, men når dere først sees, er det som om dere sist var sammen i går. Vi lo så jeg hadde vondt i magen dagen etterpå!

August’s mest lagde oppskrift
De proteinrike ostebriksene har jeg fått så mange hyggelige tilbakemeldinger på. Disse er enkle og gode. Perfekt nistemat er de også.

August’s treningstips
Jeg skrev litt om hvorfor du bør prioritere baseøvelser i treningsprogrammet ditt, gav dere tre effektive finishere og skrev litt om hva du må tenke på for å ha fremgang i treningen.  Trenger du noen flere grunner til å komme deg på trening, skrev jeg også et innlegg om hvordan trening gjør deg mer lykkelig. Kom deg på trening og føl deg gladere!

August’s beste lunsj
Jeg var på presse lunsj med Parmareggio parmesan. Vi fikk fem retters meny med tilhørende vin til hver eneste rett, deriblant denne nydelige gnoccien med parmesan og entrecote som du ser over. Jeg var så stappmett, og en smule full, når jeg gikk ut derfra.

August’s mest lagde middag
Tunfiskpizzaen. Jeg er tilbake på kjøret på tunfiskpizzakjøret igjen. Enkel, raskt og proteinrik pizza. Disse potetfrisene har jeg også laget noen ganger og de blir alltid sprø og gode.

August’s lærepenge
Etter å hå vært på ferie med to andre en uke og forsøkt å gå rett tilbake til arbeid, fylle opp kalenderen med sosialt, trening og mer jobb, fant jeg fort ut at jeg er nødt til å ta en liten pause og puste litt for meg selv. Jeg er introvert og må rett og slett bare lære meg at jeg må prioritere alenetid. Da ble det sushikos og hygge by my self. Noen ganger er eget selskap det beste selskap.

 

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg