MARS

Årets første vårmåneden. Bare det i seg selv gjør jo mars til en knall bra måneden! Annet å glede seg over er lengre og lysere dager, varmere temperatur og vårfølelsen som er i luften. Dette fikk jeg se mye av i mars og jeg regner med å se enda mer av det i april. Jeg gleder meg!

Boken jeg har hentet mest inspirasjon fra i mars
Sprudlende sunn av Linn Stokkstad. Denne har så mange fine farger og fristende måltider. Jeg har allerede laget flere oppskrifter fra boken, blant annet fermentert tomatsalsa og squashvafler. Jeg gleder meg til å lage flere.

Den nye vanen jeg har startet med i mars
Å hver morgen drikke et greens pulver. Etter mye leting på nettet, falt valget på Super booster som har en høy andel av byggress, hvetegress, spirulina og chlorella, samtidig som pulveret også inneholder fordøyelsesenzymer og andre superfoods. Å starte dagen slik har virkelig gitt meg et lite boost. Jeg blander ut 1 ss greens pulver i ca 3 dl vann og drikker det på tom mage. Det gjør at jeg føler meg fresh og frisk i kroppen, samtidig som jeg får en slags mestringsfølelse fordi jeg føler at jeg gjør noe bra for meg selv, helsen og kroppen min. Dette er en vane jeg kommer til å fortsette med.

Den beste baksten i mars
Soleklart disse skikkelig deilige prinsessebollene. Det er farlig gode. Jeg vil anbefale å lage en stor porsjon som du fryser ned. Perfekt å ha tilgjengelig om du vil ha noe søtt og godt. 

Det mest spennende prosjektet i mars
Prosjekt kjøkken. Altså jeg aner ikke hvor mange timer jeg har sittet på pintrest og søkt etter kjøkkeninspirasjon. Det er forferdelig flaut. Jeg har sikkert brukt flere døgn på dette totalt! Samtidig har jeg ikke all verdens med penger og forsøker å gjøre dette så rimelig som mulig, samtidig som kvaliteten blir så bra som mulig. Bare det å få lagt inn nye kurser og alt el-materiale koster jo skjorta! Men det er gøy. Jeg gleder meg til å fortsette dette prosjektet i april.

Treningstipsene i mars
Det blitt mye hjemmetrening denne månedene og treningstipsene har omhandlet dette. Jeg har blant annet tipset dere om sissy squat – en hatøvelse av en egenkroppsvektøvelse, jeg tipset om amrap -sett, som kan brukes både hjemme og på treningssenteret, samt at jeg skrev om hip thrust og rumpekontakt. Her finner du spillelisten i mars.

Min trening i mars
Treningssentrene stengte 15 mars her jeg bor. Dermed ble det hjemmetrening etter det. Den første halvdelen av måneden, koste jeg meg med fullkroppsøkter på treningssenteret hvor jeg hadde fokus på tunge styrkeløft. Her kan du se hvordan jeg la opp treningen når treningssenteret fortsatt var åpent. Den siste halvdelen av måneden ble det hjemmetrening. Den første uken synes jeg det var forferdelig tungt og kjedelig. Jeg er ikke så stor fan av hjemmetrening. Den siste uken derimot, har jeg lært meg å sette mer pris på det faktum at jeg kan trene, at jeg har en frisk og funksjonell kropp, og at hjemmetrening også kan være gøy. Det har blitt 3 -4 styrkeøkter hvor jeg for det meste har gjort fullkropp. Her kan du se en av mine fullkroppsøkter med strikk.

Nedturen i mars
Da de nye retningslinjene kom 16 mars, fikk jeg en mental knekk. Da kjente jeg at jeg var skikkelig lei og kjei. Etter noen dager med klaging og surmuling ovenfor meg selv, kom jeg meg ut av denne tankespiralen og tok resten av måneden med storm. I hvert fall så bra som overhodet mulig. Vi er nødt til å gjøre det beste ut av denne kjipe situasjonen! 

Proteinbaren jeg likte best i mars
Barebells double caramel crisp. Mmmm! Konsistensen på denne er så deilig. Krispy sjokolade, karamell og deilig sjokoladetrekk. Når du tar en bit, vil du forstå hvorfor. Denne var skikkelig god! I tillegg har jeg lagt min elsk på RXbaren som bare inneholder naturlige ingredienser og som ikke gir noe magevondt. Havsalt og sjokolade er favorittsmaken min. 

Det mest spiste i mars.
Nøttesmør. Altså, jeg føler jeg har levd på nøttesmør. Peanøttsmør og solsikkesmør. Jeg har fått helt dilla på riskaker med nøttesmør og litt mørk sjokolade, det har dere nok sett på instagram. Det er virkelig magisk godt! I tillegg har det blitt mye smoothies, som denne rosa smoothiedrømmen, og min perfekte havregrøt.  

Den hyggeligste kvelden i mars
Midt i måneden var vi en gjeng på fem – seks stykker som samles ute, grillet, tok et par glass vin, gjorde en rekke leker og bare koste oss. Jeg har ikke sosialisert meg på lenge og det var så utrolig deilig. Når vi var ute på denne måten fikk vi også holdt god avstand og fulgt alle restriksjonene. Jeg vil ha flere slike kvelder!

Et fint bilde fra mars
Dette bildet tok jeg en kveld jeg var ute å gikk tur. Jeg synes det ble så vakkert med svanen og himmelen som lyser opp. I slike stunder blir jeg virkelig stående og bare beundre denne vakre verden vi lever i. Fy søren så heldige vi er som lever, puster og faktisk har det så bra som vi har det!

Favoritt middagen min i mars
Hjemmelaget sprø fisketaco. Fish taco’s er jo en klassiker. Disse sprø, sunne og gode variantene, gav virkelig mersmak og jeg har allerede laget middagen et par ganger etter at jeg publiserte oppskriften.  Jeg vil også trekke frem denne asiatiske wokken som er utrolig god, rask og enkel.

 

Kristine ♥

8 kommentarer

Siste innlegg