NOVEMBER

Første desember! Første dag i årets siste måned. Forøvrig også årets hyggeligste måned hvis du spør meg. Juletiden altså ♥ Når vi går inn i en ny måned, betyr det også at vi takker for en forbigående måned. Her kommer en oppsummering av november.

Min trening i november
Etter at treningssentrene stengte, skal jeg ikke skryte på meg at jeg har trent spesielt mye. Jeg hadde et ønske om å trene fire økter i uken, men jeg må innrømme at det bare har blitt to til tre. En til to styrkeøkter og en joggetur. Her har jeg soleklart forbedringspotensial. Derimot har jeg gått en del tur. Det synes jeg er deilig i den friske vinterluften. Jeg har delt en styrkeøkt uten utstyr her og her. Vil du ha en metconøkt, finner du det her.

Oppskriften dere har likt best i november
Boller med smak av jul. En enkel oppskrift som gir saftige og gode boller. Den gresk inspirert lasagnen og de deilige kjeksene med sjokoladebiter, har også blitt tatt godt imot hos dere. Gresk inspirert lasagne tror jeg jammen jeg skal lage til middag i morgen. Det var en god og smaksrik middag!

Rutinen som ble innført i november
Jeg har innført fast pusteteknikk før jeg legger meg. Det tar omtrent tre minutter. Da legger jeg meg på det varme baderomsgulvet, puster dypt inn i tre sekunder, holder pusten i fire sekunder, puster ut i fem sekunder og holder pusten i to sekunder, før jeg gjentar. Dette gjør jeg fem til seks ganger. Så går jeg å legger meg. Det har gjort at jeg sover raskere og føler meg mer avslappet når jeg legger meg i sengen. En rutine jeg skal fortsette med.

Min favorittoppskrift i november
De små fylte sjokoladekakene. Altså, hvem liker vel ikke en fyldig og deilig sjokoladekake? Denne synes jeg virkelig er magisk god, med sin flytende og deilige kjerne. Anbefales!

Artikkelen i november
Jeg var med å skrive en artikkel om pull ups og tips for å bli bedre i denne øvelsen. Du kan lese artikkelen her.

Det mest leste innlegget i november
Innlegget jeg teller kalorier, men det er ikke noe jeg anbefaler å gjøre, har blitt lest av flest mennesker.  Det er også det innlegget jeg har fått flest tilbakemeldinger på. Jeg har fått en del mail fra dere. Noen er helt enig, mens andre er totalt uenig. Kalorier er et ømt tema. Nettopp derfor grudde jeg meg litt til å skrive dette innlegget. Men jeg ønsker ikke å pynte på sannheten og vil vise dere den ekte meg, samt mine tanker rundt tema. Jeg har full respekt for andres meninger. Samtidig forventer jeg også at andre har respekt for mine meninger. Vi mennesker er forskjellige. Og jammen er det bra. Ellers hadde verden vært fryktelig kjedelig!

En selfie fra november
En (trøtt) morgenselfie fra midten av november. Etter at jeg tok vippeløft hos S’Beauty Bosnjak (sponset behandling) har jeg følt meg langt mer morgenfresh. Det er rart hva en sånn liten ting gjør med selvfølelsen. Jeg føler meg med en gang litt mer fin og våken når jeg står opp om morgenen.

Den beste middagen i november
Gnocci! Altså, jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor jeg ikke har testet gnocci tidligere. Det er blitt en favoritt. Så enkelt og godt! Jeg likte også godt sausen i denne julemiddagen. Det er ikke så ofte jeg lager saus. Denne sunnere varianten, falt virkelig i smak.

Treningstipsene i november
Her finner du spillelisten i november. Trenger du litt treningsmotivasjon, har jeg skrevet et innlegg om å bare gjøre det. Sistnevnte trenger jeg å lese selv! Som nevnt over er ikke treningsmotivasjonen helt tipp, topp. Jeg og hjemmetrening er ikke bestevenner. Ja, jeg gleder meg virkelig til treningssentrene åpner igjen!

Det mest spiste i november
Quinoa og den grønne smoothien. Begge deler spiser jeg flere ganger i uken.  Dette er supermat i mine øyne. I tillegg er det nok så enkelt og veldig godt. Det vil si perfekt mat!

Nå skal jeg forsøke å avslutte året med stil. Jeg kan nesten ikke tro at tjue tjue er over! Målet for desember er fire treningsøkter i uken. Og ellers fortsette god flyt med takknemlighetsdagbok på morgenen og pusteøvelser før jeg legger meg, kose meg med julebakst, godt humør og jobb. Det her blir en bra måned. Håper du er innstilt på det samme!

 

Kristine ♥

6 kommentarer
  1. Anonym
   Tusen hjertelig takk for koselige ord <3
   Som du skriver, og som jeg har nevnt tidligere, er det mange ting som spiller inn. Det høres jo ut som hverdagen din er nok så lite aktiv, i og med at du har en sittestillende base i hverdagen, men at du trener en times tid nesten daglig. Aktiv eller ikke, kommer ann på hva du spør i forhold til og hva tanken bak spørsmålet er. Jeg ville sagt medium aktiv. Du har ikke en totalt sitte stillende hverdag, men heller ikke en veldig aktiv hverdag slik som en snekker som er aktiv hele dagen. Hvis det er snakk om restitusjon osv, så har aktiviteten ila uken ikke så stor betning for restitusjonen. Det som er viktigst her er faktisk søvn, matinntak og stress (da i hovedsak mental stress). Håper du ble litt klokere 🙂

  2. Hei! Blir så inspirert av å lese bloggen din, og jeg digger at du er så positiv til at vi absolutt kan tillate oss litt ekstra kos nå i årets beste måned 🙂

   Jeg har et spørsmål angående det du har sagt tidligere om at det er mye som spiller inn mtp hvordan man skal legge opp en treningsuke, hviledager osv. Det sies jo at man må se på det totale ila en uke om hvor “aktiv” hverdag man har. Jeg trener styrke (splitt overkropp/underkropp) 4-5 ganger i uken og har i tillegg 1 løpeøkt i uken. Ellers har jeg en stillesittende kontorjobb og føler jeg beveger meg nokså lite resten av dagen. Får kanskje inn 3000 skritt hver dag… Noen ganger sykler jeg til jobb, men det er bare 10 min ganske flatt. Har jeg da en “aktiv hverdag”?, eller er en times styrketrening/løping hver dag noe vi betegner som “mindre aktiv”, hvis du skjønner?
   (Og hva skal til for at den evt blir mer aktiv? Hvis jeg får til opp imot 8- 10 000 skritt om dagen, er den da aktiv?)

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg