SEPTEMBER’S

Det er blitt sjette oktober allerede! Høsten er i gang og vinteren nærmer seg. September var en hektisk måned. Jeg startet i sykehus praksis, noe jeg stortrives med, men mye tid er brukt på pendling og forberedelser. Det har også skjedd mye annet herlig i september. Her er en oppsummering av måneden :razz:


September’s hyggeligste middag
Vi var en god gjeng på hyttetur i Trysil. Ikke bare var det mange hender under middagsforberedelsene, det var også utrolig god stemning og masse latter under selve middagen. En slik hyttetur vil jeg ha igjen!

SONY DSCSeptember’s beste pannekaker
Proteinpannekaker servert med Ben & Jerrys. Trenger jeg si mer?

September’s favoritt sang
Weekend med Master Blaster & Selene. Jeg får både godt med giv på trening av denne sangen, pluss at jeg gleder meg ekstra til helg!

September’s trening
Etter at jeg begynte i praksis har antall og lengden på treningsøktene mine gått ned. Det er noe helt annet å gå rundt på et sykehus åtte timer om dagen, enn å sitte på en skolebenk. Det har derfor blitt mindre trening enn vanlig, men til gjengjeld har trening blitt et stort fristed hvor jeg bare koser meg og kobler ut hodet. En skikkelig fantastisk følelse! 


September’s fineste frisyre 
Denne fletten som Mood Studio laget på meg, falt jeg helt for. Jeg skulle så gjerne klart å lage en slik selv!

September’s tips
Jeg gav dere blant annet tips til hvordan du lettere kan starte dagen med en treningsøkt, snakket om at vi burde se oss selv med mer positive øyne og delte mine beste tips når det gjelder kosthold og trening

SAMSUNG CSCSeptember’s beste bakst
Det saftige bananbrødet har jeg fått mange hyggelige tilbakemeldinger på. Dette er både super godt og veldig enkelt å lage. 


September’s kattekos
For dere som har lest bloggen en stund, husker dere kanskje Mildred og Spera? Jeg har to nydelige katter, her ser dere Mildred. Selv om de ikke bor hos meg lenger, besøker jeg dem ofte og koser så mye som mulig med dem!


September’s mest spiste
Taco-bowl ekstra alt. En tacosalat er både sunt, raskt og kjempe godt. Den går det mye av for tiden! I tillegg er jeg blitt veldig glad i søtpotethummus. Jeg delte også oppskriften på en sunn og enkel lasagne og på en vegetarisk potet-taco

September’s beste frokost
Kremet havregrøt. Denne blir jeg ikke lei! 

September’s treningstips
Jeg tipset dere om en god intervalløkt du kan gjøre ute. I tillegg delte jeg to favorittøvelser for tiden, nemlig markløft på boks og good morning og viste dere et rumpeprogram som gjøres med strikk.

Kristine ♥

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg