JANUAR’S

Tenk at årets første måned i tjue nitten er vel forbi. I fare for å gjenta meg selv; som tiden flyr!! Her er en oppsummering av januar. 

Januar’s utfordring
2019 startet ikke helt som forventet hos meg. Som jeg fortalte dere tidligere denne måneden, ble jeg først syk med bihulebetennelse og halsbetennelse, før jeg så fikk påvist lekktarm og flere betennelsestilstander i kroppen. Det har gjort at jeg ikke kan leve i det tempoet jeg pleier å gjøre. Det å skulle roe ned og blant annet ikke trene hardt, har vært en stor utfordring! Det går seg heldigvis sakte men sikkert til og jeg begynner å komme tilrette i min nye livsstil. 

Januar’s trening
Som nevnt over, har jeg ikke kunne trene tungt eller til utmattelse. Jeg har også redusert antall treningsøkter i uken. Treningen i januar har derfor blitt veldig annerledes enn ellers. Likevel er det deilig at jeg kan trene noe. Jeg koser meg virkelig på trening, selv om jeg må drive med “lett kosetrening” som jeg kaller det. Bevegelse og rørelse er fortsatt terapi for sjelen!

Januar’s beste bakst
Dobbelt sjokolade bananbrød er både min og deres favoritt. Dette brødet er så utrolig saftig og godt! Jeg må også skryte litt av de enkle havremuffinsene med bollesmak. Disse har jeg fått mye god tilbakemelding fra dere på. Spis havremuffinsene alene eller topp de med pålegg. Og de er helt supre i matpakken!

Januar’s mest likte innlegg
Jeg fikk veldig mange DM’s etter at jeg skrev innlegget ‘Hvilken diett er best for meg?‘. I disse januartider er det utrolig mange som henger deg opp i dietter og går på kortvarige løsninger. Det lønner seg aldri i lengden. Tenk deg om en gang eller to før du kaster deg på en diett.

Januar’s ‘Kristine gjør ting hun ikke kan’
Jeg fermenterte for første gang i mitt liv! En blanding av kål, gulrot og hvitløk. Jeg er veldig spent på resultatet. Fermenterte grønnsaker har mange nyttige egenskaper for tarmen vår. Er du nyskjerrig på fermentering, vil jeg anbefale deg å sjekke ut bloggen til Gry Hammer.

Januar’s takknemlighet
Det at jeg har fått slitt med helsen i januar, har virkelig fått meg til å åpne øynene mine. Jeg er så enormt takknemlig for kroppen min. Den har vært igjennom mye stress og påkjenninger, jeg har en ungdomsfortid med relativt stor fysisk og psykisk belastning. Men kroppen min står likevel her i dag. Selv om den nå ikke fungerer optimalt, får den meg fortsatt opp om morgenen, den klarer å jobbe, jeg kan le og gråte med den, den har et hjerte som slår og en hjerne som har lært utrolig mye. Jeg er takknemlig for reisen jeg har vært igjennom og ikke minst utrolig takknemlig for min fantastiske kropp for alt den får til ♥

Januar’s treningstips
Jeg gav dere noen enkle tips til hvordan du kan få bedre kontakt med hip thrust. En elsk/ hat -øvelse hos mange og en øvelse jeg har slitt mye med selv for å føle at jeg får kontakt med rumpemuskulaturen. Årets første intervaller, delte jeg også med dere, samt at jeg skrev litt om det å fokusere på treningen når du først er på trening. Spillelisten i januar, finner du forresten her.

Januar’s favorittoppskrift
Min personlige favoritt er den beste grøten. Jeg er veldig glad i grøt og denne varianten med riskorn gjorde virkelig grøten til noe helt annet. Mmmm….

Januar’s beste middag
Thai suppen. Uten tvil! Denne har jeg laget flere ganger. Spicy, nok så rask, veldig god og super sunn. Dette er nok blitt en av mine favorittoppskrifter! Jeg er også veldig glad i den raske burger med søtpotetfries. Søtpotetfries er jo aldri feil. Pizza med spør speltbunn har jeg sett at flere av dere har testet.

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg