JUNI

Det her har vært en bra måned! Det været vi har hatt gjør jo bare at jeg føler meg helt i ekstase. Jeg elsker sol, sommer og varme. I tillegg har treningssentrene åpnet og livet føles generelt veldig bra. Det er så deilig!

En hyggelig kveld i juni
Jeg har sagt det tidligere, men jeg virkelig elsker å få middagsbesøk. Det å kunne invitere gode venner på et glass vin, en deilig middag eller bare prat, er noe av det beste jeg vet. Her ser du en av de hyggeligste kveldene i juni hvor jeg hadde kjære Josefine på besøk. Det er alltid god stemning i hennes selskap.


Det mest leste innlegget i juni

Innlegget lite motivasjon er ingen unnskyldning slo ann hos dere. Jeg mottok flere mails i ettertid. En del kjente seg igjen og fikk et snev av dårlig samvittighet, men også en oppvekker. Min hensikten var aldri å gi noen dårlig samvittighet, men rett og slett få frem viktigheten av gode vaner og rutiner. I en hektisk hverdag er det virkelig alfa omega og du kommer så langt med det.Det mest spiste i juni
Maiskolber med baconost. Det er så utrolig godt. Du finner flere tips til grilltilbehør her, og jeg kan også anbefale dette saftige matbrødet til grillmaten og denne skikkelig gode potetsalaten.

Min trening i juni
Etter at treningssentrene åpnet, har jeg forsøkt å få inn 4 styrkeøkter i uken. I tillegg ønsker jeg å opprettholde 1 kondisjonsøkt, da løpetur eller intervaller i uken. Du kan blant annet se en av mine styrkeøkter her og en intervalløkt her. Jeg elsker styrketrening, samtidig er det deilig å kunne ta seg en joggetur. Jeg trives med denne kombinasjonen.

Nytt i leiligheten i juni
Jeg fikk opp den selvbygde terrassebenken. Takk for hjelpen pappa. Jeg har også fått innredet med blomster og lys. Nå mangler jeg bare et ordentlig bord og sitteputer, så blir det virkelig koselig der ute. Jeg har hatt mange hyggelige kvelder på terrasen siden da og jeg gleder meg til flere.

Deres favorittoppskrift
Den oppskriften jeg har fått flest tilbakemeldinger på er den enkle og proteinrike iskremen med kjeksbiter. Dette er en av mine favorittoppskrifter også, så det er moro at den har falt i smak hos dere i tillegg. Jeg må også legge til denne saftige kaken med jordbær og sjokolade. Super saftig og kjempe god. Og disse sjokolademuffinsnee med vaniljekrem. Bare kombinasjonen av sjokolade og vanilje er jo super god, så at disse er gode, er nesten en selvfølge. Anbefales på det sterkeste.

Det mest magiske bildet i juni
Tatt fra en kajaktur i nydelig norsk natur. Norge er så vakkert. Å oppleve Norge på denne tiden av året, gir meg stadig gåsehud. For et vakkert land vi bor i.

Treningstipsene i juni
Jeg kom med en del tips nå som vi alle skal gjenoppta treningen på treningssenteret. Da er det viktig å ikke gå for hardt ut. jeg kom også med noen tips til hvordan du kan bli glad i løping og skrev litt om hvorfor du skal glemme hokus pokkus og heller tenke langsiktig.

 

Kristine ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg