JANUAR

Hvor skal jeg starte? Januar startet alt annet enn slik jeg hadde håpet eller forventet. Jeg havet på sykehuset 30 desember  og ble liggende i flere dager. Mer om det i dette innlegget.  Senere måtte jeg også tilbake for å reopereres. Det viser seg at jeg hadde en del uønsket vekst i buken. For øyeblikket venter jeg på flere undersøkelser og veien videre.  Tanken på hva dette er og om jeg må operer igjen, dukker stadig opp i hodet mitt. Til tross for utfordringer, både fysisk og psykisk, har januar også bestått av en rekke fine ting og herlige øyeblikk. Selv om det har vært en utfordrende måned, har jeg fortsatt tro på at resten av året blir bra. Nå går det bare oppover!

Her er en oppsummering av januar.

En selfie fra januar
En smilende sykehusselfie. Jeg er litt neddopa på morfin, men humøret er likevel bra! 

Min trening i januar
Vel, her kan jeg vel egentlig si nada! Ettersom kirurgene skar opp magemusklene under den første operasjonen, skal jeg ikke løfte noe på 6 uker. De første ukene etter operasjonen klarte jeg ikke bevege meg stort, mens de siste ukene har jeg gått turer. På torsdag fikk jeg endelig tommel opp for å begynne med forsiktig trening med egen kroppsvekt. Så nå er jeg tilbake med noen rolige og svært lette styrkeøvelser et par ganger i uken. Lurer du forresten på hvordan kroppen min ser ut 5 uker totalt uten trening? Det kan du se her.

Deres mest lagde oppskrift i januar
Meksikansk søtpotetpizza er den oppskriften jeg har fått flest tilbakemeldinger om at dere har laget. Takk for alle snaps og DM’s på instagram av at dere lager oppskriftene mine. Det er så moro å se!

Treningstipsene i januar
Selv om jeg ikke har fått trent selv denne måneden, har jeg kommet med flere treningstips. Jeg har blant annet delt mine 3 favorittøvelser for rumpen, gav dere en ny spilleliste, og jeg skrev et innlegg om hvorfor du bør være fleksibel med din treningsplan. Jeg har også delt to intervalløkter. Her er intervallene for uke 4 og her er intervallene for uke 2 her.

Den mest spennende boken i januar
Jeg åpnet boken Jentekoden av Silje Mariela Westby i midten av januar. Det tok meg bare to dager før boken var ferdig lest! Fra tidligere viste jeg at vi jenter kan være kompliserte med tanke på hormoner, menstruasjon og slikt, men denne boken åpnet øynene mine. Dette er en bok jeg vil anbefale alle å lese, både gutter og jenter. Den forklarer veldig fint hvorfor vi opplever mer sult i enkelte perioder av måneden, hvorfor noen dager på trening er tyngre enn andre, hvorfor humøret endrer seg, og så mye mer.

Favoritt middagen i januar
Denne måneden har jo to favoritter og begge to er fiskeretter! Fiske burrito poke wrap og skikkelig god fiskecurry på 10 minutter er to oppskrifter som er bokmerket på min egen pc. Disse kommer til å bli laget mange ganger på mitt kjøkken.

Favorittbaksten i januar
Denne myke sjokoladekaken. Ikke bare er den super god og sunn. Den er også skikkelig enkel og inneholder bare 4 ingredienser!

Kosttilskuddet i januar
Jeg skrevet et eget innlegg om kreatin. Dette er nemlig et svært billig kosttilskudd som er veldokumentert over mange år. Kreatin er et kosttilskudd så og si alle, gammel som ung, burde ta med tanke på dets helsefordeler.

Den hyggeligste lunsjen i januar
Rett etter at jeg var kommet ut fra sykehuset etter operasjon nummer to, fikk jeg besøk av en venninne som laget lunsj til meg. Det var så utrolig hyggelig og ikke minst deilig. Sykehus mat er ikke det samme som hjemmelaget mat!

Det mest likte innlegg i januar
Jeg spiser sunt og trener mye men får ikke resultater, er et innlegg jeg har fått mye tilbakemeldinger på. Det er mange som kjenner seg igjen her og føler at de gjør mye jobb til ingen nytte. Det er ikke alltid jo mer jo bedre. Spesielt ikke når det kommer til mat og trening. Ta et skritt tilbake. Får du ikke resultater av det du gjør nå, gjør en endring.

Hva jeg har spist mest av i januar
Enkle ting. Mesteparten av måneden har jeg knapt orket å være på kjøkkenet, så maten har stort sett vært nok så rask og enkel. Denne raske og gode pizzaen i mikroen har jeg spist mange ganger. I tillegg har det blitt mye lomper og fiskekaker. Nå har jeg heldigvis fått tilbake matgleden og energien, og er tilbake på kjøkkenet for fult!

 

Kristine ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg