JULI

God tirsdagsmorgen dere. Vi er kommet til fjerde august allerede. Tenk at det er siste sommermåneden! Hvor ble egentlig sommeren av? Nå tenker jeg ikke bare på tiden, men været. Jeg håper og krysser alt av fingre og tær for at vi får noen deilige, varme og fine sommerdager i august!
Nok prat om været. Her kommer en oppsummering av juli.

Det mest spiste i juni
Bæriskremen. Denne er skikkelig god og enkel og jeg lager den i mange forskjellige varianter. I denne oppskriften har jeg brukt bær, mens i denne oppskriften har jeg brukt banan. Jeg har også laget sjokoladevarianter, testet med kirsebær og vannmelon. Her kan man egentlig leke og eksprementere med oppskriften i det uendelige.

Ut av komfortsonen i juli
Å begynne på crossfit har virkelig føltes som et stort steg ut av komfortsonen. Jeg eier ikke mobilitet. Ei heller kan jeg olympiske løft. Hver gang jeg går inn i crossfitboksen har jeg en liten klump i magen fordi jeg føler meg så “dårlig”. Samtidig er det jo nettopp derfor jeg er der. For å gå ut av min egen komfortsone, lære noe nytt og gjøre noe annerledes. Det er utrolig moro å kjenne seg som en nybegynner igjen, samtidig som det også er litt mentalt utfordrende da jeg vil klare alt på en gang! Men øvelse gjør mester. Jeg må øve, så skal jeg bli bedre!

Min favorittoppskrift i juli
Jeg klarer ikke helt å bestemme meg. Jeg vil si den indiske lasagnen. Denne var skikkelig god og falt i smak hos hele familien min. Samtidig vil jeg også nevne den asiatiske wokken – denne er god, sunn og tar bare ti minutter og lage. Og jeg er veldig fan av snickers moussen. Hvem liker ikke Snickers?! Til slutt må jeg også nevne poke wrap’en. Nettopp fordi poke er en av mine favoritter. En rett jeg aldri blir lei! Ja, jeg har ganske mange favorittoppskrifter denne måneden.

Min trening i juli
Som jeg nevnte over, og som jeg skrev for en drøy uke siden, har jeg begynt på crossfit. De siste ukene har jeg kombinert min vanlige styrketrening med crossfitøkter. Da har det blitt 3 -4 crossfitøkter og 2 styrkeøkter. Før jeg begynte på crossfit, ble det hovedsakelig styrke på egenhånd.  Jeg har blant annet delt en av mine benøkter her. Jeg slo også til med en intervalløkt i juli. Den kan du se her.

Deres mest lagde oppskrift i juli
Bollene med jordbær og sjokolade. Denne oppskriften har jeg fått mange tilbakemeldinger på og har hatt flere som har testet. De fleste snappene jeg har fått av dere på snap: kristine_aure, eller på Instagram @kristine_aure, har stort sett laget med mørk sjokolade fremfor hvit sjokolade som jeg har brukt i oppskriften, men det ser minst like godt ut!

Treningstipsene i juli
Jeg skrev et innlegg om hva jeg gjør når jeg ikke har lyst til å trene. For nei, jeg er ikke alltid supermotivert for trening. Jeg delte også fire ulike intervaller du kan gjøre ute, skrev om hvorfor du bør gjøre unilateral trening, samt gav mine tips for å føle velvære på trening.

Favorittserien i juli
Cursed. Jeg begynte å se på denne i midten av måneden og har sett ferdig hele sesong en. Denne fantasy drama serien har fått blandet tilbakemeldinger. Noen liker den ikke andre elsker den. Jeg var blant de som elsket den. Jeg håper det kommer flere sesonger. Har du ikke sett serien, er den verdt å sjekke ut.

De mest leste innleggene i juli
Jeg skrev litt om det å være ukomfortabel i egen kropp. For jeg tror alle, uansett hvor god selvfølelse man har, kan føle på det å være ukomfortabel i egen kropp. Jeg skrev også et innlegg om å ha på seg bikini. Vi har alle en bikinikropp. Selv om det kan være vanskelig å skulle gå så blottlagt foran andre mennesker, er det stort sett bare oss selv som dømmer oss. Det er ingen som tenker over at rumpen henger litt eller at puppene dine er litt små. Det er kun deg selv. Vi legger forventninger og press på oss selv. Her må vi rett og slett ta et oppgjør med tankene våre og behandle oss selv bedre. Det fortjener den fantastiske kroppen vår.

Den nye persen i juli
Forrige tirsdag tok jeg ny personlig rekord i chins. Da løftet jeg 4 repetisjoner med 15 kilo i beltet. Wehi!! Det var utrolig moro! Jeg har generelt følt meg svak og liten etter at treningssentrene åpnet igjen. Mageoperasjonene og treningsforbud, har satt sine spor på kroppen. Da er det ekstra moro å merke fremgang på den måten og føle at kroppen sakte men sikkert kommer tilbake til seg selv igjen! Nå gjenstår det bare å fortsette august like bra. Jeg gleder meg til å se hvilke rekorder jeg kan ta i august. Det blir soleklart noen rekorder med tanke på at jeg er helt ny i crossfitverden. Jeg skal kjøre på!


Kristine  ♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg